Scudo Sports

Antalya

Scudo
(link) Adresinden Fahri üye olabilirsiniz (Ücretsiz)
(link) Facebook Grubumuz
(link) Etkinlik Linkimiz

Arkadaşlar msn grubu acalım derım. hem bırebır konusuruz. hemde aksamları toplanacagımız zaman gelenler orda yazar canlı canlı konusur ccıkarız.. nasıl olur??

Arkadaşlar biraz önce 2temmuzdakı gezı başlıgında msn grubu acalım nasıl olur hem bırebır konusur haberlesırız dıye yazmıstım. olumlu cevap gelınce de hemen işe koyuldum.

Msn grubnu bılmeyen arkadaşlar ıcın kısaca anlatayım.

Eskıden mırc programları vardı bılırsınız chat yapardık :) bu da aynısı fakat msn ustunden grup olusturuyorsunuz. gruba katılmak ısteyenlere grubun e-maıl adresını verıyorsunuz arkadasınızda onu eklıyor. yada yonetıcıler o kısının e-maıl adreını yazıp ekleyebılıyor. grupta kımler onlıne oldugunu gorebılıyorsunuz.ayrıca duyurular bolumude var. orayada gereken duyurular etkınlıklerı yazarız. msn grubu ıcın admınlıklerı üstadlara verırım. yada gonullulere. şımdı yapmanız gereken msn grubu adresı olan group336286@groupsim.com adresını msn adresınıze arkadaş ekler gıbı eklemek. ve bence herkezın bılmesı ıcınde forumda nıcklerımızın altınada msn grup adresımızı eklersenız ınsanlar daha cok gorup ekleyebılırler.

akşam iş çıkışı görüşebiliriz,sende motrcusun herhalde bendede BMW F 650 var,motorlada gelirsen ortam yaparız,beraber çalıştığım arkadaştada Honda 600RR var.benim motorda kemerde.burda birde motorsiklet klübünden motorcular var onlarlada tanıştırırım seni.kemere gelmeden haberleşelim,05395023551 emre (mesaj yaz)

:( :( :( :( way öyle olsun bakalım motorumuz yok diye ezin bizi:( :( :( bakalım gidin ortamlara gidin biz bisikletliyiz ya siz gidin biz gidemeyiz oralara bizde motor yok napalım kaderimizse çekeriz:( :( :D :D :D

bu hafta aydın a gitmiyo olmasam kesin gelirdim ama kısmet değilmiş ertan abimgilden çok özür dilerim ama diğer ay başı gelmeye çalışcam çok özledim bisikletliler derneğini

pazar günü buluşma ve saati belli alpercim zaten kaçırma bu turu sensiz olmaz oralar bizim yokluğumuzu aratma sakın ben aydın da olcam pazar günü oradan pazartesi bodrum marmaris muhla dalaman fethiye demre kaş finike kumluca kemer antalya yapcam ailecek

yanlış anlaşılmasın araba ile gidiyoz :D:D:D:D

güzel bi fikir katılmak isteyenler bi bu başlık altına toplansın ona göer ayarlama yapalım bence duyuru falan güzel olur

• Beğen
Tepkiler: Tolgahan_07
@emre arıkan

Sağol Emre. Sensiz bir tur yapmak sıkıcı olucak ama hoşcakal iyi yolculuklar dilerim

• Beğen
Tepkiler: emre arıkan
Geri