Scudo Sports

Antalya

Scudo
evet emre benim,ne yapalım tilkinin döneceği yer yine kürkçü dükkanıymış,:D kaderin cilvesi bende yine döndüm kemere,beşkonak yanlış yaptı,:boese157: :cool: kemerde çalışıyorum.bisikletimide getirdim akşam üstleri turluyorum.km azaldı ama ne yapalım sezon sonu acısını çıkartırız yarışlarda. görüşmek dileğiyle,(bendeki bisikletleri saymayayım,yorma beni):D :D :D :D

Arkaaşlar hafta sonu cumartesı geotech toplanırsa pazar gunu kemere gıtmeyı dusunuyorum bısıkletle. eşlik edecek varmıdır? ordakı arkadaslarlada bulusmak ısterım

konuyu yanlış yere açmışsın mehmet,burası forum,yani sohbet bölümü,kısa zaman sonra kaldırırlar buradan.konuyu 2.el mtb,parça bölümüne açman gerekiyordu.

hey millet!
biz döndük Erolla kazasız belasız çok şükür.
süper eğlenceli ve yüksek tempolu bir geziydi.
aaaah alexsandra ahh:D

vaybe tam benlıkmıs. cumartesıye bısıkletı almıs olursam (geotech) pazara yapalım bıseyler arkadaşlar

@ali sar

Bu pazar ben de varım Forumda bulusma yerini ayarlayan yazsın lütfen Görüşmek üzere

hmm bence super olur cumartesıye KTM ı almıs olurum bende.bu arada face dede bır grup olusturqlım arkadaslar yada varsa benı de ekleyın.

kullanıcı adım : lewo alişar

Yeni bir bisiklet aldım, eğer pazar gününe kadar elime ulaşırsa (ufak ayarları da yetiştirebilirsem) aranızda olacağım :)

@erdal demirel

her akşam bahcelıevlerdekı bısıkletcı gökhan arkadaşımızın orda arkadaşlar bulusup gezı duzenlıyorlar sehır ıcınde.

• Beğen
Tepkiler: emre arıkan
hiç bir yaş sınırlaması yok bu bir yarış turu değil,gezi turu her yaştan bay bayan katılabilir esen kalın

Geri