Scudo Sports

Antalya

tüneğe ne zaman gidiyosunuz bizde andayla gelme kararı aldık. grupça hareket edilceğinden bahsetmişsiniz ama andayla çıkışta acımayız haberiniz ola :)

• Beğen
Tepkiler: sound
Scudo
inşaalah burda soylenenler lafta kalmaz atahan kardeşim benim bilir bende onu bilirim çıkışta acımayız. çok iddaalı konuşmayalım... nerde ne zaman sadece siz onu söyleyin.

• Beğen
Tepkiler: Atahan Akıllı
tunege ne zamn cıkıyoruz ben gokhan abının marınle gelıcem benım bısıkletın masa garantıdede ondan:D

tunege ne zamn cıkıyoruz ben gokhan abının marınle gelıcem benım bısıkletın masa garantıdede ondan:D anday benı adamdan saymıyomusun yazıklar olsun

@atahan07

Bu bireysel hergün yapılan olağan bir turdur. "Aşırı hızdan sakınılmalı ve tedbirsiz(Kask+eldiven+gözlük ve yama seti,çanta olmadan) yola çıkılmamalıdır.Kendi can güvenliğiniz açısından..." Katılacakların kendine göre iddiaları olabilir saygı duyuyoruz ama grup disiplinini gözden kaçırmadan grup olabilmenin farkındalığına varmak koşuluyla katılabilirsiniz..

@mertdalkılıç

Az önce konustuğumuz üzere (duymayanlar olabilir) Cumartesi günü saat 8.00de Antalya-İlsaglık Müdürlüğü önünde toplanıyoruz..

Tünektepeye gelecek olanlar listesi;"Gelmeyecekler veya işi çıkanlar haber vermelidirler.."

Atahan
Anday
Mert
Erdem

Not: Tünektepe rampası oldukça dik ve tehlikeli aynı zamanda yer yer kaygan virajlı bir yoldur. Fren performansı açısından fren ayarlarınızı kontrol etmenizde tekrardan yarar görüyorum Ve deneyimli bir aktif bisiklet kullanıcısı olmakta yarar var:) Sayıca çok olmamakta iyi bir avantaj çünkü yollar dar ve inişte karşınıza heran virajı göremeyip bir araba çıkabilir. Umarım kazasız belasız sağlıklı bir tur olur. "Kask + Eldiven + Gözlük + Çanta ve yama takımı" getirmeyi unutmayalım kendi menfatimiz için arkadaşlar.. Hoşcakalın!

@mahmutevgen

Klavyenizde sorun mu var? Neden harfleri böyle kullanıyorsunuz?

Ayağımda sakatlık var eğer geçerse ki keisn geçicek bende geliyorum beyler ama zorlayamam kimseyi daha fazla sakatlanmaması için :D

alper sen antreman turundan bahsediyon ama hız yapılmıcak dion bu turmu antreman turumu yoksa gezimi ona bi karar ver yokuşta antremansa kimse birbirini beklemek zorunda deil çünkü herkes kendi kondüsyonuna bakar antremanda na göre fazla antreman yapar yada yapmaz neye ama bu cumartesi antremanına (antremansa tabi ) ben gelemem çalışıyom biliyonuz artık alper kapışcak başka birine bakmanı tavsiye ederim ama macunu fazla yeme yoksa antremanı bırakır düz duvara tırmanmaya çalışırsın yada kızların zararına olur bu macun işi :D:D:D:D:D:D

@emre arıkan

Valla ben grupça birbirimize tehlike yaratmayacak bir şekilde(yarıştayız havasından ziyade) bir ortam gençlere ve aksiyon tutkunlarına yaratmak istemiştim ama bizim mtb team baktımda baya baya yarış modundalar :D Sanırım söz geçiremicez onlara ama kendileri istiyorlar böyle olmasını umarım Kask ve eldiven ve gözlük terimlerini duymuşlardır da yanlarında getirmeyi unutmazlar en azından kendi sağlıkları için.. Sonuçta sen de biliyorsun çıkacagımız yeri ne derece zorlu bir çıkışı oldugunu hatırlatmama gerek yok sanırım antreman mı gezi mi derken oraya GEZİ yapmam imkansız mantıken antreman turu olucak
Kolay gelsin çalışma hayatında başarılar arkadaşım

• Beğen
Tepkiler: emre arıkan
beyler gıdeceyımız yer dık tırmanıslar var arkada kalanları bız bekleyemeyız eğer beklersek bu sefer bız cıkamayız lutfen ılk once cıkılcak yer 500 kusur mt sureklı tırmanıs var ona gore beyler

Geri