Scudo Sports

Antalya

Scudo
bırak saygıyı ya beyler toplayın bısıkletlerı gelın aydını gecınce otoban dum duz yol basarsınız gelırsınız ben sızı ızmırden alırım ewde buyuk 2 tanede kopek var bısıkeltım kopek kulubesının yanında duruyo aksam saat 8 de gece pazarı kuruluyo super kızlar var:D gelın bakın bu fırsat kacmaz gelınce zaten burdan gerı gıdemıceksınız

hacı vıdeo cekerımde sızın morelınız bozulur cunku cırılcıplak olunca kosunca gelırsınız

video olmaz o canlı msn e gelsin olum amma geyik oldu burda ya dediği şeyleri bende gördüm boşuna merak etmeyin hep 40 yaş üzeri :D:D:D ben izmire gittiğimde görmüştüm hatta önümüzü kesip zorla pazarlık yapmışlardı paçayı zor kurtardıdık

Acaba bu konuda bir girisim basladımı,bizde sevdalandık bisiklete.Katılmak isteriz turlarınıza.selamlar.

Evet dogru bir adres bence.Peşini bırakmayınız.Sadece parkurdan bahsetmeyiniz tum bisiklet kullanıcıları için yollar ve emniyetli trafik duzenlemelerinide içermeli istekleriniz. Sizler gencsiniz,geleceğimizsiniz,uzun uzun konusun ve ikna ediniz. Ve konuyuda takip edinizki not kağıtlarında kalan bir istek olmasın.Yani çöpe gitmesin.Bizde sizlere destek veririz ulasamadığınız noktada.Ama siz alırsanız haklarınızı kolayda bırakmazsınız kıymetini bilirsiniz.selamlar...

Adim Beyazıt (Alanya da oturuyorum ) Arkadaslar bu bolgede oturanlar gunluk bır oganizasyon yapmaya ne dersınız ? Manavgat baraj gezısı olabılır ,Alanya Gedevet yaylası vs...

@ajdar

kenya danmı katılcaksınız :D:D:D:D bu hafta sanırım tur yok ya ama yapıcak olan varmı bilmiyorum

@mertdalkılıç

bizde seni çok özlkledik olum kimse kalmadı bak çabuk gelin artık ya

sizin istekte bulunmanız dan çok bisikletcilerin destek çıkması önemli, şevki abimiz bu konuda ön ayak olmuştu fakat kimseden destek çıkmayınca boş, size bol şanslar.

Geri