Scudo Sports

Antalya

yazın o saatte çıkmak çok güzel oluyor aslında :) geçen sene biz de çıkardık haftada 3-4 kere bu sene de yapmayı planlıyoruz denemelisiniz :)

Scudo
Sabah öglen aksam fark etmez benim icin pedalliyim de yeter.Bu haftayi atlattikdan sonra bisiklet üstünde olacagim yine

slm arkadaslar guzel antalyamızda bu kadar cok bısıklet sevdalısı gormek guzel ama ben hıc bmx turu bısıklet suren gormedım. Tanıdıgınız bmxcı bırılerı var mı ?

@küçük-emrah

benım yaş 17 her sabah olmasada 2 gunde bır 1.30 dk cevırıyorum genellıkle organıze sanayı 2 kavsagından donup ordan tekrar gelırken kepezın ordakı mese kapısnından ınıyorum hem teknıkte gelısıyo

antalyalı arkadaslar
erzincan şehrimizin kelamiye ilcesınde fedarasyonun duzenledgı yarıs var bu hafta sonu ve ucretsız her şeyi fedarasyon karsılıyo
antalyadan yaterlı kısıye ulasırsak gencler olarak yarısa gıdıcez detaylı bilgi
gokhan çigdem bike house antalya

• Beğen
Tepkiler: Atahan Akıllı
@mertdalkılıç

Bu haftasonu sınavımız var. Emre de büyük ihtimal gelemez. Keşke :(!!!

ben 1.kademe bisiklet antrenörü aynı zamanda 1 yıldız CMAS dalış eğitmeni,Rafting ve Dağ bisikleti rehberi Emre DURAN
sen kimsin erdem yiğit?
antalyada birden fazla genç bisikletçi grubu var ve diğer bisikletçilerdede toplanıyolar.3-5 kişiylede kitle oluşturulmaz.
oralardada geyik çayı değil yol dönüşü yorgunluk çayı içilmektedir.
evet çok doğru;herkez aynı yoluna devam...

@Yolların Zebanisi
saygilarimizi sunar hayatinizda basarilar dileriz :)
3-5 kisilik bisiklet kitlesi.

saol teşekkürler,ben 3-5 kişilik genç kitlenin yapamadığını yapıyorum.hergün günde 200 km,60 km si %5 rampa antalya-beşkonak,beşkonak-antalya.:Skull-175
bende size saygı duyuyorum.
sizede başarılar...allah yardımcınız olsun...kolay gelsin...:)

ısparta yarısına gıdelım gelmek ıstıyenler yazsın bakalım

Geri