Scudo Sports

Antalya

İyi yapmışsınız bizde konunun takipcisi olalım.Fakat kolay elde edilen yada hakedilmeden alınan hakların kıymetinin olmayacagını hatırlatıyorum.Tabiiki bunu bisiklet severler alacaktır.Kadın haklarımız bu gun cumhuriyetin ilk yıllarına gore ilerimi gerimi?Cunku armagan edildi,bu gun elden kolayca gidiyor.Mucadele edeceksiniz.

Scudo
antalya ya bisiklet yolu yapıldı diyelim siz o yolu kullanabilcekmisiniz bari zerdalik ten laraya kıyı bandında bisiklet yolu var bilirsiniz ama bisikletten başka herşeyi görürsünüz yolda yayalar oradan yürür arabalar o yolun üstüne parkedilir yayalardan yol istersin bide küfür yersin

arbadaşlarım abilerim amcalarım ilk önce türk milletinin bu yoz kafasını değiştirmek lazım ondan sonra heryerden destek gelir siz sanıyomusunuz bisiklet yolu yapıldığında sadece bisikletçiler rahatça kullanabilecek türkiye de bi tek spor ön plan da oda futbol herşey futbola odaklanmış şans oyunları olsun herşey insanlar çocuklarını ufak yaşlardan hemen fotbola gönderiyo neden bisiklet klüplerine göndermiyo çünkü para getircek bi spor deil futbola göre destek yok yani bunun gibi uzatabiliriz bunu şevki abimizde saolsun allah bin kere razı olsun bizim için bi klüp olsun bişiler olsun tek çatı altına toplanalım diye elinden geleni yaptı ama malesef bi adım ileri gidemedik destek konusunda

anlicanız boşuna uğraşmayın derim ben ama yine de siz bilirsiniz

@emre arıkan

Kararlı ve istekli olursak ve en başta ortak sorunlarımız için elele verirsek emin olabilirsin ki yapamayacağımız şey yoktur! Yeter ki isteyelim arkadaşlar.. Vazgeçmek kolayı seçmekten başka bişey değildir. Bu konuda ben de senin gibi elimden geleni yapmaya hazırım ama önce bunları sağlıklı bir şekilde konuşup plan program yapmalıyız arkadaşlar..

Ayrıca sana katılmadan edemeyeceğim.. :) ki Antalya daki o bisiklet yolunda ne ararsan var:boese157: bisikletten başka. Hem yaya hem koşu hem de bisiklet yolu deniliyor ama o kadar dar bir yol ki otolara tahsis edilen haklar niye spora veya spor yapanlara tahsis edilmiyor sorusunu akıllara getiriyor..! Bu da bizim spor yapmayışımız ve sık sık teknolojinin tüketim bireyleri haline gelerek bir çeşit hastalanmamız anlamına geliyor. Sağlıklı nesiller, sağlıklı düşünebilen ve sportif vücutta saklıdır arkadaşlar :) bunu da unutmayalım

@emre arıkan

Sevgili Emre,size katılıyorum genel olarak ama bırakırsak istemeyi ve mucadele etmeyi hepten kaybederiz.Bisiklet gunluk yasamın içinde kullanılır olmalı her kesimce.Egitilmeden olmaz insanlarımız.İstenirse,hele etkili birileri bunu isterse bir yılda kaldırımlarımız gibi her yer bisiklet yolu olur.Rant dusuncenize katılıyorm,fakat bisiklet bir arac olarak gormeyi saglamalıyız. Sportif yanı ayrı.İlerde bu yollar ve kullanım durumuna gore o taleplerde karsılanır. Selamlar uzulmeyin bu mesele ustune dusulerek cozulur.

Sevgili dostum,nazik davetin için tesekkur ederim gelecegim sizinle tanısmaktan mutlu olurum.Kendinize iyi bakın. selamlarımla..

Antalyalı bisiklet dostları,ben bazı gorusmelerde bulundum.Kalabalık bir bisikletci gurubu Ataturk parkında bulunan gundem 21 e gidiniz. Bu konu ile Recep Şengül bey ile konusun.Onların girisimleri var zaten.Konunuzuda biliyorlar.
Uzulmeyin baslamak bitirmenin yarısıdır.

lan beni ozliyen yokmu 10 gundur bisiklete binmiyorum pedalin nasil dondugunu bilmiyoum hep neco hep neco be nereye kadar yarin aksam bisey olmassa ordayim

@mertdalkılıç

bisiklet yanında deilmi nie binmiyon sen gelince toplancazzaten

benim islerim vardi dun gece neco sen biliyon bu aksam geliyom belki gec olmassa bu aksam toplaniriz babamin otobanda yapicagi hiza bagli belki 4 saat belki 5 saat olur

Kona top speed 180km/h :D Bisiklet vs. Honda cıvıc. Evet kanka sayemde gaza geldin de yaptın o işi ;)

beyler bende 1 haftaya ordayım ıns.
bende hepınızı cok ozledım.
lokum isteyen parmak kaldırsın :D

• Beğen
Tepkiler: emre arıkan
Geri