Scudo Sports

Antalya

Scudo
Selam arkadaşlar abimiz ' Deniz Kılıç' ın Whistle Tonkawa marka bisikleti çalınmıştır.

Görenlerin :0534 458 77 18

0531 354 88 52 Ulaşmaları rica olunur.

Resimleri:
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs070.snc3/13765_1270642973629_1456511021_769135_2457839_n.jpg

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs070.snc3/13765_1270642933628_1456511021_769134_2067582_n.jpg

Antalya'li ArkadaŞlar Herkese Selam Not:( Denİz Kılıç Abimizin Whİstle Bİsİkletİ ÇalinmiŞtir !!!!!!!! Herkese Duyrulur GÖren - Olursa
Acİl Bu Numaralari Arasin ! 05344587718 - 05415262742
Yardimlariniz İÇİn TeŞekÜr Ederİz !

• Beğen
Tepkiler: atilla alperen efe
Arkadaşlar hala bulunamadı mı? Yapmayın ya ben dört gözle heryere baktım fakat hala ipucu yok. Siz de dışarı antremana veya gezi amaçlı çıktıgınızda bakarak olun bi zahmet böyle kara günlerde bisikletçi arkadaşlarımızın tam destek yanında olmalıyız. Zaten binbir güçlükle böylesine pahalı bir sporu hayatta tutabilen ender kişiler onlar .. Umarım en kısa zamanda bulunur.. Yardımlarını özellikle Antalya dakiler esirgemesin.Zaten "Dost dediğin kara günde belli olur." sizinde başınıza gelebilirdi lütfen daha dikkatli olalım!
İyi forumlar..

• Beğen
Tepkiler: atilla alperen efe
Merhaba arkadaşlar,
Aranıza bir bisikletçi daha geliyor inşallah. 1 haftadır araştırıyorum ve yönlendirmeler ve araştırmalarım sonucunda bende bir bisiklet almaya karar verdim. Bu spora yeni başlayacak birisi olarak, bisiklet sürmenin dışında hiç bir şey bilmiyorum. Bisiklet sürmeyi de bundan belki 20 sene öncesinde Bisan bisiklet vardı babamın emektar, bir kaç yıl onu sürmüştüm. Ancak yıllar içimde bir sevda idi bisiklet sporu. Hep içim giderdi, yarışlarda kullanılan ince teker yarış bisikletlerine. :)
Neyse uzun lafın kısası inşallah bundan sonra bende aranızda olacağım ve turlara gruplara elimden geldiğince katılmaya çalışacağım.
Bu arada ben bisiklet konusunda sedona 711 d ile sedona 741 v arasında kararsız kaldım. ikisinin de fiyatı aynı. Son kararım bu ikisinden birisi olacak ama sizce hangisi olmalı. bundan önce corratec x-vert motion ve salcano ng 303 sd inceledim. Corratec bayisine ve bu markaya antalyada şu ana kadar rastlamadım. calcano için ise, bayisine gittiğimde, Fiyat konusunda hiç yardımcı olmadı, dediği fiyatta inat etti ve ayrıca birazda soğuk buldum. Sonuçda bisikleti alınca işimiz bitmeyecek, belki ayağımızın birisi orada olacak, ihtiyaçlar ve istekler bitmiyor malesef. O yüzden biraz daha samimi bir bayi olması açısından, sohbetinden ve kendisinden de memnun kaldığım, bahçelideki sedona bayisinden 711 yada 741 den birisini almaya niyetliyim.
bu karar konusunda yardımcı olursanız sevinirim
Teşekkürler.

Merhaba,

Aramıza hoşgeldiniz.Yol bisikletçisi olmamdan dolayı mtb konusunda çok bilgim yok ancak küçük bir kıyaslama yaparsak ikisininde komponentlerinin aynı fakat fren sistemlerinin farklı olduğunu görüyoruz.711 de disk 714 de hidrolik fren var.Ben olsam 714 alırdım tabi karar size ait.

Görüşmek Üzere.Şimdiden hayırlı olsun.

bi bulursam o hırsız ları zaten ilk önce gidip eşşeği bağlıcam sıkıca sonra eşşek sudan gelinceye kadar dövcem tabi eşşek te gelemicek.yaa şaka bi yana gerçekten çok üzüldüm Allah yardımcımız olsun dicek başka bişi yok

Geri