Scudo Sports

Antalya

Scudo
kim bu emrusha arkadaşlar söleyinde bilelim valla çok merak ettim neler varmış................

Gezinizi merakla bol fotolar veya videolarla bekliyor olacagım:eek:.. İmkanlarım dersler oldugu için suaralar yok belki ileride sizinle tanışıp kaynaşmak ve uzun bir tur yolculuguna cıkmak tabiki çok isterim zaten böyle bir niyetim var:)..

Peki siz "zincir katili" olarak yol boyunca zincirinizin bakımını yapıp gereken özeni ona da gösterecek misiniz:D?

Arkadaşlar umarım planlarınızı gerçekleştirirsiniz.Doğu Anadolu'nun gidilecek en güzel yerlerinden birisi de Tunceli,özellikle de Ovacık'tır.Munzur Çayı'nın dağların arasından kıvrılarak gelişini gördükten sonra bütün yorgunluğunuz gidecektir.İyi sürüşler..

arkadaşlar yarış yaklaşıyor.bildiğimiz gibi1.5 AY GİBİ kısa bir süre kaldı.hazırlanmaya varsanız antreman yapalım okkk!

tabiki bisiklete binmeyi ne kadar seviyorsak sağlığımızıda korumak gerekir pişman olmadan önce mutlaka herkesin bu önemli malzemeleri edinmeleri gerekmektedir!

Bu cafe işleri bisikletçi adamı bozar.Bence böle cafe gibi şeylerle değilde iyi sağlam gezilerle bir araya gelebiliriz.Önceden böyle değildik biz her hafta bir yerlere giderdik.Bence de eskisi gibi dağlara filan çıkalım.Gençleride alıştıralım sağlam turlar yapalım .Şehirde gezmeyle olmuyor.zaten yarışta geliyor.Milletin antremana ihtiyaçları var.

arkadaş alanyada olacağını pek sanmıyorum ama en yakın antalyada var

antremanlarda her 10 dakkıda bır senın bana yetısmenı beklemıceksem eger ıstedıgın zaman baslayabılrız, yerımı bılıyosun ;) saglam antreman yapıcaksak once calıs bıraz ole gel;) gorusmek uzere antalya nın kondısyon patlaması yasayan genc bısıkletcısı:D

valla antalyada herhangi birini kendime rakip olarak görmüyorum... ammaaaaa okul dolayısıyla istanbulda olmanın kötülükleri.... antalyaaaaaaaaaaaaaaaaaa....:rolleyes:

kardeş ben olsam birlikte dolaşabilirdik gelirdim...

Geçmiş olsun kardeşimiz umarım yarına dinç bi şekilde uyanır:eek:!

• Beğen
Tepkiler: Ertan ABA
@Ertan ABA

ertan abi yapma şimdi ya:eek:
tabi önce sağlık şakaya gelmez.:eek:
ama biz 1 haftadır bu gezinin hayaliyle yaşıyoruz:)
gelecek herkes kafadengi zaten aynen geçen pazar olduğu gibi ;)

Teşekkürler.

Yarın dediğm parkuru yapamazsamda şehir civarı anca dolaşbilirm.
Biraz geçti.Fazla değil.
Artarsa dönmesi kolay olması gerekiyor.
Çünkü hala tam iyileşemedim.

Kampüste buluşmak üzere.
İyi akşamlar.

kardes daha yarısa var ta marın 13 unde 1 hafta onceden bız hazırlıklarımızı yapmaya baslarız ama anteramanımızı eksık etmeyız

Geri