Scudo Sports

Antalya

Emre sana katılıyorum Pazar günleri erken kalkıp hazırlanmak; uzunca bir pedallama için şart! ;)
o yüzden bugün ben o sıcak yatagımdan binbir güçlük ve zahmetle kalkıp hazırlandım ve kampüsün yolunu tuttum: AMA!--Kimsecikler yoktu saat 8.10-8.45 sularında nedendir anlamadım konuya bir açıklama getirebilirmisin emre? bugün buluşma va diye biliyordum :eek: hani her pazar yapılıyordu?

..vee Ontario yani Erol a da katılıyorum; ne Fantasyyyyy AMA! güzel düşünmü$ssün aslında bende Ormanlık bir alanda özel hazırlanmış parkurlarda Sizlerle kapışmak isterdim :cool: ama Türkiye de bu olay yok maalesef ki! :(

• Beğen
Tepkiler: emre arıkan
Scudo
PERŞEMBE AKŞAMLARI TURU MUHABBETİ ARTIK BU KONUDA YER ALMASIN
ZATEN İLGİLİ KONU AÇIK; İLGİLİLERE DUYRULUR ...

KONU off-side :D

@BMX_rider07

pazar günleri kampüs çarşı-olbiadaki bsd(bisiklet sevenler derneği ) buluşması her ayın ilk pazarı oluyor sen yanlış anlamıssın bugün toplantı yoktu bende zaaten bugün hiç bi yere gidemedim kendi iş yerimizde temizlik yaptım napalım akşam gezeriz dedik yağmura yakalandık ormanlık alan antalyada çok ama hazırlanmış parkuru hiç bi yerde bulamazsın ben sana güzel parkur söyliyeyim kepezi çıkarken meşe kapısı var herkes bilir burası hazır parkur gibi yaya yolu var topraktan istediğiniz kadar yukardan aşağıya bisikleti salarak atlayıp zıplayabilirsiniz hemde kimseye zarar vermeden kimse karışmadan:D

• Beğen
Tepkiler: ZekiAlper
@bikerspoint

lider konuştu!!!
konunun persembe aksamlarıyla hicbir alakası yotur!!konu ne yazıkkı saptırılmıştır!!
konu cerene aittir!! biraz saygınız varsa, bırakın buna ceren karar versin persembe aksamlarınız hayırlı olsun ii pedaller

PErşembe akşamları zaten vardıki.

Yanlış hatırlamıyosam geçen senenin mart ayında başladı.

@kurt

Ben sadece kendime lider olurum sevgili Kurt. Çobanlarıda sevmem çobanlığıda.

Beni tanıyanlar zaten tanımıştır. Tanımayanlara duyurulur.

Doğru. Konuyu Ceren açtı. Ama son mesajlara bakarsak konuya pek ilgi göstermiyor. Topik kirliliğine de gerek yok.

@honey

Yolun açık olsun Ceren. Sende hoşca kal.

Ayrıca:
@Önder

Konunun tadı tuzu kaçtı.

Ama sen çok arzu edersen. Konu kalsın.

tırmanışı bu cumartesi yaptım fotolarıda en kısa zamanda koyucam hem cubuk tırmanışı hemde hisar canır tırmanışı fotolarını

arkadaslar
hergun ınternete gırmek gıbı bı zorunlulugum yok,
ayrıca bu sıteye de.
konuyu kapatmak ıcın ugrastım ve sıteyı ınceledım ve bulamadım
bılen bırı soylesın
anket koymayı dusunen arkadas cok guzel dusunmus
ben bu hafta gelecegımı sanmıyorum cok hastayım
acıkcası bundan snr bı grupla takılacagımı da sanmıyorum
bu konu hakkında da daha fazla konusmak ıstemıyorum

koskoca todoskun bisiklet gezisine 4 kişi katılıyorsa senin yalnız tur yapmana sasırmadım

@honey

Merhaba Ceren,

ilk mesajının son satırını bir okursan cevabı alabilirsin.

Onun dışında bir yanıt yok.

@EMRESKA384

Biraz ifade yanlisligi var burada.

Necip Bey egerki yalniz gezdiyse, bu ona kimsenin katilmak istemediginden degil. O bir cogumuzu yolda birakir toz yutturur. Temposuna ayak uydurmak biraz zor.
O tempoya ayak uydurup katilabilmek isterdim. Ve saygiyla egilirim.

Bu arada pazar günü biz 6 kisi gezdik. Ve yagmurda iliklerimize kadar islandik. Benim SPD'ler hala islak.

Lütfen.

Burada herseyin reklamini yapmaya gerek yok. Her gezi burada duyurulmaz. Bir iki telefon ile bir gezi cok rahat organize edilebiliyor.

abi sende toz yutturuyon herkese ya:D dediğin çok doğru 1 - 2 telefonla ne geziler organize ediliyor

arkadaşlar merhaba
anketteki oyların çoğunluğu perşembe akşamları 19:00'da buluşulması yönünde.

bu hafta ve sonrakiler için bundan sonra 19:00'da Seleklerin karşısında buluşmak üzere hoşçakalın.

• Beğen
Tepkiler: emre arıkan
@Ontario

Herhalde pazar gününden sonra yağmurda bisiklet sevdana bir müddet ara verirsin. :)

Perşemba akşamları gezileri devam ediyor. Buluşma saati olarak saat 19.00 uygun diye düşümdük ve oyladık.

Bu akşam Lara tarafına bol sohbetli güzel bir gezi oldu. Önümüzdeki perşembe (hava böyle olursa) Konyaaltı istikametine gitmeyi düşünüyoruz.

Çok güzel bir tur ve sohbet oldu, katılanlara her zaman sonsuz teşekkürler...

Yeni Buluşma SAATİMİZ: 19:00 !

Geri