Scudo Sports

Antalya

hava bozuk.. şu an yağmur yağıyor zaten.. evimde oturmayı tercih ederim şahsen :)

Scudo
yağmur nedeniyle bende gelemiyorum.artık hafta sonuna kaldı planlarım.

ben de gitmeyi düşünüyordum ama. kimse yoksa evde ineklicez artık.

merhaba ben ufuk
tarih : yarın (cumartesi günü)
saat : 7:00de (en geç 7:15da ordaolursanız sevinirim)
yer : özgürlük bulvarı beyaz dünya önünde
güzergah : beyaz dünya dan başlayıp kundunun sonuna kadar gideriz (eyer isterseniz çok daha ileri gidebiliriz)

not : guruba göre hızımızı ayarlarız ister yavaş ister hızlı,her yaştan herkesi beklerim inşalah güzel ve eylenceli olur

• Beğen
Tepkiler: Ender Alıcıoğlu
slm merhaba ben geçlik spor yol bisiklet takimindaydım ama şimdi kendı isdeyimle ayrıldım ve bir mtb bisikleti aldım antalya arazi arıyorum ama yok ki turlara katılcam ama bulamıyorum ender abi bi yardım ett

• Beğen
Tepkiler: mstfa_gny
bu haber biraz geç olmuş ya... ben pazar günkü gezi için ayarlamıştım kendimi...
size güzel sürüşler..

Ufuk merhaba konunu çok geç açmışsın . Yanien azından 2 3 gün önce açman gerekirki insanlar görüp kendini ona göre ayarlayabilsin

Ben yarın kemer tarafına gidicem . Ama başka bi zaman gelebilrim hafta içi perşembe yada pazartesi veya hafta sonu herhangi bi gün .

Size iyi turlar.

@andy

Andy merhaba

Hoş geldin aramıza, çok az kaldı, çok yakında gene grubumuzu kurup güzel gezilere gene imzalarımızı atmaya başlıyoruz.

Ama işte benim bir ev taşıma işim ve ay sonuna doğruda 1 haftalık Muğla Gökova körfezi bisiklet gezimiz var. Ondan sonra gene Antalya'da gezilerimize hepimiz birden başlayacağız.;)

Çok az kaldı. :)

Sevgi ve selamlarımla.

@andy

Andy merhaba

Her hafta oluyor. Arkadaşlarımız her hafta toplanıyorlar. Çok yakında ben ve eşimde katılacağız gene eskisi gibi. :)

Tabi hava durumuda toplanmamızı etkiliyor. Yağmurlu havalarda iptal ediyoruz.

Sevgi ve selamlarımla.

ufuk kardeşim. size iyi eğlenceler. dershanem var biliosun o yüzden gelemem.

uyarılarınız için saolun

kusura bakmayın 6 ekimde gezi

ben b.tancin bu arkadaşa biskletime bakım yaptırmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim b.tancin

arkadaşım bisiklet tamircileri falan yok hepsi kazıkçı eğer bu arkadaş gerçekten iyiyse valla abone olurum

@b.tancin

Abi özelden yazıyorum telefon numaralarını bir konuş yerlerini tarif ederler

Ercan

herkese selmalar mtb bikletim var ama evde yatıyor gezi arıyorum arazi falan uzuk mesaffeler 50-60 km cıvarı gezı duzenleyen varsa yazın lutfen

selamlar herkese

herkese merhaba arkada$lar,
böyle güzel bir siteyi daha önce görememekle büyük bir hata yapm1$1m :(
bisiklet benim için bir ya$am biçimidir bunun için elimden geleni yapmaya haz1r1m . hemen hemen hergün hava güzel oldumu bisiklet turlar1na ç1kar1m..
daha ne diyeyim.
ismim: Zeki Alper
siz bana ikisinden birinide diyebilirsiniz illa ikisi olcak diye bir kaide yok tabi :)
bu sitede emegi geçen sayIn moderötör yay1nc1 ve yap1mc1 ve konu açanlara sayg1lar1m1 sunar1m çok güzel bir payla$1m olmu$,
ayr1ca ENDER ALICIOGLU 'na böyle bir organizasyonu düzenlemekte önderlik ettigi için te$ekkür edrm..biz bisikler severler olarak bu çalI$malarIn devam1n1 daima bekleriz; sayg1lar....

Geri