Scudo Sports

Antalya

Scudo
@mertdalkılıç

Mert bak Necip bey özelden yada telefonla sorun demiş. :D

bakım yaptırmak isteyen arkadaş olursa cep telefonunu özelden verebilirim hem cok hesaplı hemde itinalı titiz bakım yapıyor

antalyadaki arkadaşlar size bisiklet bakım ustasının tlf nunu veriyorum arar konuşursunuz ender bey belki tanıyabilir evi ender beyin deposunun doğu köşesindeki dayan türk apt 1 .kat
adı. xxxxxxxxxx den kendisine ulaşabilirler memnun kalacağınızdan emin olabilirsiniz ben memnun kaldım

semt olarakperşembe pazarının ici 100 yıldaki ama ender beyin orada deposu var deponun doğu köşesindeki bina dayantürk apt adres olarak ender bey sanırım yardımcı olur

• Beğen
Tepkiler: MaDDoX
@necod

evet biraz reklam gibi olmuş ama yinede paylaşman güzel tesekürler aslında bizlere yani antalya yasıyan dostlarımıza bakımcıdan daha cok yedek parcacı gerek! herkeze bol petaller

• Beğen
Tepkiler: Bike4ever
@kurt

Çok haklısın,

biraz fazlası ile reklam olmuş.

Başka telefon numaraları hep silinirdi. Bu niye silinmedi merak ettim.

Bkz:
Konu: Antalya'da bisiklet tamircileri, kaliteli ve kalitesiz hizmet verenler

--------------------------------------------------------------------------------

gökhan çiğdem abimiz var telefonunu vereyim bi konuş

--------------------------------------------------------------------------------
Bu mesaj en son " 14-09-2007 " tarihinde saat 05:19 PM itibariyle Ender Alıcıoğlu tarafından düzenlenmiştir.... Neden: telefon numarasını özelden veriniz.

Herkese iyi akşamlar.,

bu konu sanki daha evvelden açılmış herhalde.

-- Antalya'da bisiklet tamircileri, kaliteli ve kalitesiz hizmet verenler
-- Antalyadan gecikmeliyim..

Ne bakımı yaptırdın? Kaç paraya yapıldı?

@Ercan Bayram

%100 gelmedin çünkü ben saat tam 4 te oradaydım.. 6.30 a kadar kaldık.. sadece ende abi ve eşi uğradı tanışmak için.. onlarla ayaküstü sohbet ettik..

@sgba

Bunu böyle, forumun açık alanında yazacağınıza, yönetime şikayet etmelisiniz ki çözüme kavuşsun.

emre kask, eldiven için konuşacaktık seninle.. cevabını bekliyorum...

antalyalı arkadaşlar bakım ustasının tlfnunu yazdım acın konuşun benden bu kadar tepkiyi üzerime cekmişim kendiniz karar verin

FOruma hoşgeldin, iyi eğlenceler.

bu akşam 18:30 da buluşma noktasında olacağım.erken gelip dolaşmak isteyenleri bekliyoruz.saat 20:00 çok geç çünkü.

görüşmek üzere.

Geri