Scudo Sports

Antalya

Scudo
kardeşş!! hoşgeldin bakalım aramıza. cumartesi falan görüşmemiz lazım.(parçalar için) kendine iyi bak. bol pedallamalar.

aramıza hoş geldin.
görüşmek üzere.

@sgba

eee bize ne şimdi sizin konunuzun kapatılmasından? :sigaraici :10: :000002158

tüm türkiye ve bölgeler olarak her topic i ayırmamız, forumu çekilmez hale getirecektir; topic kirliliği hat safhaya ulaşacaktır kanımca...

para ödüllü bisiklet hız yarışı da biraz garip kaçmış bence..

"eee bize ne şimdi sizin konunuzun kapatılmasından?" bu konu herkesi ilgilendirmeli konu büyük yada küçük arkadaşımız fikrini paylaşmış ilgililerde gereğini yapmış atölye konusuna katılmıyorum para ödüllü bisiklet hız yarışınada ama fikrini paylaşmasında da bir sakınca göremedim eleştirileri yazı ve görsel ifadelerle düzgün bir şekilde yapılması tarafındayım

@sgba

Nasıl yani, bölgelere özgü fren ayarı, lastik takma yöntemleri mi var :) "kardaş bizim vites ayarını yıldız değilde düz tornavidayla yapıyoruz" veyahut, "bizde adettendir, katlanabilir lastikler elle sökülür takılır", "Biz de zincir söküp takamayana gız vermezler " :p :D Gibi olaylar mı var :)

• Beğen
Tepkiler: Spec ve emreden
@Hakan Yazman

yarıldım yahu :04: ; hay ağzınıza sağlık
ben evde kaldım o zaman :( inşallah bu adet marmara bölgesinde geçerli değildir :)

• Beğen
Tepkiler: Hakan Yazman
@emreden

İcoları seçerken çok uğraşdınmı bilmiyom ama yersiz olmuş.
konunun kapatılmasından bananeyse buraya cevap yazmazdın.
Sadece bu tür konuları admin lere özelden bildir kardeşim diyebilirdin.:cool:

• Beğen
Tepkiler: sgba
ramazandan sonra olabilir diye düşünüyorum.. malum 7 de top atılıyo..

@sgba

Aslında kepez üstünde kuzu çevirme yapan yerler var, rotayı kuzeye çevirirsek hem daha anlamlı bir tur olur gibi geliyor bana.

1. hafta kuzu,
2. hafta tavuk,
3. hafta balık,

gibi olabilir bence;)

Menüler zenginleştikçe rotalarda renginleşir...

Sevgilerle:cool:

@emreden

Merhaba Emreden,

Antalyada bir tane aklı başında bisiklet mağazasının olmaması sadece biz Antalyayalıları doğrudan ilgilendirir.

Bana ne sizin mağazanız yoksa diyebilirsin. Veya bu konu X bölgesinde konuşulmuştu diyebilirsin.

Ama bunu bizim kendi bisikletsever ve forum üyesi çevremizde konu olarak ele almamız ise bizi ilgilendirir.

Perşembe akşamı turları farz-ı misal Safranbolu-Eflanide yapılıyor diye o konuda kapatılsınmı???????

Müsaade edin biz Antalyalı bisikletseverlerde kendi aramızda bir konu tartışabilelim.

Ama gördüğüm gibi.........HALA KONUYU AÇIŞ SEBEBİM OKUNMUŞ DEĞİL.

Ne desek boş...

Site derebeyliği ile yönetiliyor çünkü belirtiler resmen onu gösteriyor...

Konular kapatılıyor...
Dünya tatlısı gerçek insanlar banlanıyor...
Neden belirttilermi acaba swunk'u banlarken???

Sevgilerle...

ÇOK YAŞA SWUNK

• Beğen
Tepkiler: sgba
@Hakan Yazman

Gözünü seveyim Hakan, turnayı gözünden vurdun. Akdeniz fren ayarını daha duymadınmı yoksa?

@harbour of tears

Kalp kalbe karşıdır derler.

ilk 3 hafta tamamda 4. hafta ne olacak?

@-skynet-

Merhaba Ufuk,

pedala çok sağlam basıyorsun. Sana bisikletinle igili olarak elimdem gelen her yardımı yapacağımdan emin olabilirsin. Kendine iyi bak. ve lütfen seleni birazcık aşağıya indir.

@sgba

Söz konusu bile değil.

Para ödüllü yarış? Süper bir fikir. Uygun prosedür çerçevesinde yapın, gelip katılalım.

Bu konunun sadece forumda huzuru kaçırmaya yönelik açıldığının bariz olduğu için konuyu kilitliyorum.

antalyadaki bisikletci arkadaşlar
bisiklet bakımı ile ilgili olarak eski bisikletcilerden şaban dayantürk arkadaşımızı buldum ben bakımı ona yaptırdım gayet iyi ve muntazam bakım oldu bakım yaptırmak isteyen arkadaş olursa cep telefonunu özelden verebilirim hem cok hesaplı hemde itinalı titiz bakım yapıyor dükkanı yok evinde yapıyor bakımı
inşallah bu konu silnmez de antalyalı bisikletci arkadaşlara bir faydam olur
herkese sağlıklı arızasız bol pedallı günler

Geri