Scudo Sports

Antalya

Merhaba arkadaşlar bende bir tur gurubu arıyorum acaba Serik veya aksu veya o civarlarda yaşayan bisikletçi arkadaşlar varsa lütfen bana özelden veya istedikleri yerden ulaşabilirlermi acaba

• Beğen
Tepkiler: Tolamantur
Scudo
Metin bey ben belek te oturuyorum ama yinede aksu taraflarınada gelebilirim siz nerde yaşıyorsunuz

• Beğen
Tepkiler: Tolamantur
Bisiklet almak istiyorom ama internete fazla güvenmediğimden elden almak istiyorom kültürdeyim merkez ya da konyalatı kepez tarafında sağlam makul fiyatlara carraro veya wistle marka satan bisikletçi önerisi olan?

Callida var vitsle satan yer mevlanafan meydana varmadan sali pazarin ust gecidin orda carraro bisikletci var

Adam akilli genel bakim yapan bir yer var mi

@Akoin carompoldaki caminin sokaginda cevdet usta var on numara bes yildiz isciligi var ben ona ozel camt yaptirdim kalin telli duble rulmanli iki senedir alort yuzu gormedim 1350 kilometre yaptim

@Akoin bu mahalli esnafidir mark antalyanin karsi tarafi hemen iki sokak arkada camiyi gec bisikletci var kime sorsan gosterir bende cep numarasida var verebilirim

Aleykum selam antalyanin neresinden

merkez / ışıklar . biz sürekli çıkıyoruz akşam ve hafta sonu yol bisikleti grubu.

@sürma mazi dagi bendede var tek takiliyom zaman olmuyor gezmeye pek

biz ışıklar dan limana gidiyoruz haftada en az 3 defa .

Antalya'dan Selam arkadaşlar . Sağlıklı yaşam ve spor için bendenizde bir bisiklet aldım. Antalya'da gezilecek yerler tavsiyenizi alırım. Kazasız Belasız Pedal çevirmeler duası ile

hayırlı olsun bisikletiniz. biz genelde liman mahallesine doğru gidiyoruz yani konyaaltın cadde ve konyaaltın yol güzergahından.

• Beğen
Tepkiler: NewOne
Geri