Scudo Sports

Antalya

alk slm
valla ben kurban bayramında gelmek istiyom ama komutanın beni salası yok gibi ama ya kurban da yada bayramda sora gelcem kesin askerlik düşmüyo çünkü

Scudo
oke hacı kurbanda gelmeye çalışcam

24 ekim pazar günü gaziantepte bisiklet yarışı var komutanımdan izin aldım yarışı seyretmeye gitcem

antepten serdar abim saolsun bisiklet ayarlicak bana en güzel kareleri antalya ve akdeniz bölgesi bisikletçi arkadaşlarıma facebook sitemden ileticem

• Beğen
Tepkiler: TheCarpediem07
adam askerde bıle bısıklet yarısına gıdıyor ya evladım sen askerlık mı yapıyorsun gercı benımde bı farkım yok :D:D

selam arkadaşlar bende antalya d.garajından katılıyorum bisiklet alıcam karar veremedim bianchinin exit bmx imi yoksa salcanonun jump race bmx imi 450 tl ye kadar açığım bana iyi bir bmx söyleyebilirmisiniz antalyada bulabileceğim

Arkadaşlar peki Meltem veya 100.yıla yakın olan önerebileceğiniz tamirci var mı?

barbaros çay bahçesinin orda bike house(gökhan Ç.) uğramanızı öneririm.

arkadaşlar birde zerdalilikte mavi rüya bisiklet var orada da 3-4 tane güzel bisiklet gördüm bilgilerinize

• Beğen
Tepkiler: Ertan ABA
arkadaşlar ben gökhan abiyle konuştum internet üzerinden bana specialized fuse'yi önerdi sizce nasıl bisiklet

(link)
Güzel bisiklet hareket gelir baya güzel ama fiyatı burada ne durumda? Bence bmx katagorisinde güzel bir alet:) Gökhan abi kalitesiz mal getirtmez bence almalısın :) hoşuna gittiyse..

Geri