Scudo Sports

Antalya

gerçekten çok güzel bir karşılama olmuş desteğiniz çok güzel olmuş
destek için saolun konur abi
işte bisiklet kardeşliği

Scudo
Çok teşekkürler arkadaşlar.

Antalya'dan Ender Abi, İlknur Abla ve Konur'a herşey için çok çok teşekkürler.

Sevgiler...

konuyu bulamadım şu an ama buradan teşekkür ederim konur cum necod abi ye ve sana uçansu gerçekten çok güzel biryer ve parkur harika. böyle biryeri keşfettiğğiniz için

@puhelin77

Kamil Merhaba
Aramıza hoşgeldin. Ercan'la tanıştıysan, çok yakında hepimizle de tanışacaksın demektir.

Görüşmek, beraber pedallamak üzere .

Sevgi ve selamlarımla.

@kurt

Merhaba

Aramıza sizde hoşgeldiniz. Bizlerde sizleri gezi ve turlarımızda görmek isteriz.

Sevgi ve selamlarımla.

Hoşçakalın.;)

herkese selamlar,
işten güçten kafamı kaldırıp bir türlü pedallayamadım kaç zamandır. ender abi bu aralar yapacağınız turları haber edebilirseniz katılmak isterim. sizinle pedallamayı ve hoş sohbeti çok özledim.
görüşmek üzere

@fullplate

Merhaba

Aramıza hoş geldiniz diyorum.
Ama sizi nickinizle hatırlayabilmem, yada tanıyıp tanımadığımı çıkarabilmem çok zor. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Şu aralar sıcaklar yüzünden çok sık gezi düzenlemiyoruz. Perşembe akşamları gezilerimiz gene saat 20.30 gibi Selekler karşısı parktan kalkışla devam ediyor, ama onada ben son bir kaç gezidir katılamıyorum. Sanıyorum önümüzdeki 2 hafta kadarda İzmir'de tatilde olacağım. Gelince havalarda el verirse artık pazar gezilerimize başlarız.

Görüşmek beraber pedallamak üzere, hoşçakalın.

• Beğen
Tepkiler: sniper
@Ender Alıcıoğlu

merhaba ender abi... izmir e tatile giderken denizliyi pas geçme gibi düşüncen yoktur umarım....:):):)

• Beğen
Tepkiler: Ender Alıcıoğlu
@sniper

Hüseyin'cim merhaba

Valla yakalanacağız derken yakalandık işte. Kısmetse yarın sabahtan Korkuteli üstünden yola çıkıyorum. Aslında Akyaka'dan Fırat'ta mutlaka bizede uğra dedi ama, sanıyorum dönüşte Muğla Akyaka'dan geçeriz ve onada uğrarız.

Korkutelinden gidersek 2.30-3 saat sonra Denizli'deyiz. İsmail ve Ümit'e Sarayköy'de uğrayacağım dedim. Ama sizlerin işleriniz olabilir diye size bir şey demedim. Ama denk gelirse geçerken sizlerle de görüşmek isterim.
Bana özelden telefonunu bildirirsen , denk gelirse görüşüp geçeriz. Sanırım öğlen olmadan Denizlide oluruz.

Sevgi ve selamlarımla.

slm bende atahan. yeni gezilere çıkmak dileğiyle. saygılarımla

@Ender Alıcıoğlu

merhaba ender abi ben berker:)
sana şimdiden iyi tatiller diliyorum. döndüğünde beraber pedallamak dileğiyle.

arkadaşlar merhaba!!kimseden ses soluk cıkmıyor..antalya pedallayanlarıı sıcaklardan olsa gerek..neyse ben hemen konuma geçiyorum..daha öncede açmış olduğum bir konu bu(tüm ege kıyıları)..o konuya benzer bi proje..hedefim antalyadan çıkıp kemer,olympos,kumluca finike,kaş,fethiye,marmaris,bodrum,muğla,acıpayam,denizli..özet olarak belirgin yerleri yazdım,bildiğiniz gibi bir çok yer var ilçelerin arasında..bu etkinliğin ağustos sonu en uygun vakit olabiliceğini düşünüyorum..yaklaşık 2-3 hafta mızı alacağını hesapladım..ve gidilecek bazı yerlerde konaklamalarda da yardımcı olacak yerler var..ben bunu gerçekleştireceğim..suanda benimle yola cıkmayı düşünen 1kaç arkadas var..benim dileğim herkesin katılması grup halinde çok daha iyi bir gezi olacağından şüphem yok..bunun için konaklayacağımız yerleri gidilecek yol mesafesi araştırıyorum..daha önce bu parkuru gerçekleştirmiş arkadaslarımızda varsa yardımlarını bekliyorum..çok yakın zamanda edindiğin bu bilgileride burada yazacağım...bu konuyla ilgili düşüncelerinizi bekliyorum..şimdiden teşekkürler

hoşçakalın...

kesin bi tarih verebilirsen bi haber veriririm bende uzun bi gezi düşünüorum ama ağustos sonu dersende gidemem çünkü okulun açılmasına yetişemem bi haber bekliorum ve de dershanenin durumunada bakmam lazım kesin bi tarih lütfen

Erkin merhabalar

Düzenlenecek olursa çok güzel bi tur olur . Güzel bi güzelgah açıkçası benimde böyle yaz sonunda kıyı takibi planlarım vardı . Senin güzelgaha uyabilirim

yani yaz sonunda eylül ekim gibi olursa gelebilirim ama tam bişey diyemem

senin düşündüğün bi tarih varmı acaba ?

İnşalah tutru gerçekleştirebiliriz ...

İyi akşamlar

arkadaslar tarih tam belirlemedim..sadece yol güzergahını belirledim..Arkadaslar bu gezi'nin amacı sadece bisiklete binmek uzun yol katetmek değil..Gececek olduğum yerlerde neler var neler yok sizlerde biliyorsunuz,tarihi eserler,doğa güzellikleri,,bazı örnekler vermek istiyorum Olymposta yanartaş,demrede finike civarlarında Santa Claus(Noel Baba)Kilisesi gibi..Konaklayacağım yerlerde kaç gün konaklarım belirlemedim.buna katılcak olan arkadaslar olursa hep birlikte karar veririz tıpki yola cıkacağız tarihi belirleyeceğimiz gibi..

Antalya-Beldibi-Kemer-Phaselis-Olympos-Kumluca-Finike-Demre-Kaş-Kalkan-Eşen-Fethiye-Dalaman-Ortaca-Dalyan-Köyçeğiz-Ula-Gökova-Muğla-Kale-Tavas-Denizli(Pamukkale-hiearapolis)

Toplam 610 Km

Olymposta konaklama-Antalyadan 85km
Finikede Konaklama-Olympostan 48Km
Kaş'ta Konaklama-Finike'den 67km
Fethiyede Konaklama-Kaş'tan 110Km
Köyçeğizde Konaklama-Fethiye'den 79Km
Muğlada Konaklama-Köyçeğizden 52Km
Muğla Denizli arası eğer katılımcı arkadaslarada uyarsa tek gün düşünüorum yaklaşık 169Km.aksi takdirde tavasta konaklanılabilir..

http://img241.imageshack.us/img241/2010/ghmhhk5.jpg
Shot at 2007-08-02

Bu parkuru daha önce gerçekleştirmiş arkadaslardan yol durumu hakkında daha fazla bilgi edinirsek çok daha iyi olur..az önce serkan arkadasımızla konustum yardımcı olacağını söyledi.sağolsun..Buarada sadece antalyadaki arkadaslarımız değil antalya yakınlarından,yol güzergahındaki ilçelerden ve muğladan da arkadaslarımız katılabilir..katılımlarınızı destekleriniz bekliyorum..saygılarımla..

valla çok güzel bir tur olack gibi keşke bende katılabilseydim giderdim ama dönemezdim herhalde :D

Geri