arkadaşlar merhaba!!kimseden ses soluk cıkmıyor..antalya pedallayanlarıı sıcaklardan olsa gerek..neyse ben hemen konuma geçiyorum..daha öncede açmış olduğum bir konu bu(tüm ege kıyıları)..o konuya benzer bi proje..hedefim antalyadan çıkıp kemer,olympos,kumluca finike,kaş,fethiye,marmaris,bodrum,muğla,acıpayam,denizli..özet olarak belirgin yerleri yazdım,bildiğiniz gibi bir çok yer var ilçelerin arasında..bu etkinliğin ağustos sonu en uygun vakit olabiliceğini düşünüyorum..yaklaşık 2-3 hafta mızı alacağını hesapladım..ve gidilecek bazı yerlerde konaklamalarda da yardımcı olacak yerler var..ben bunu gerçekleştireceğim..suanda benimle yola cıkmayı düşünen 1kaç arkadas var..benim dileğim herkesin katılması grup halinde çok daha iyi bir gezi olacağından şüphem yok..bunun için konaklayacağımız yerleri gidilecek yol mesafesi araştırıyorum..daha önce bu parkuru gerçekleştirmiş arkadaslarımızda varsa yardımlarını bekliyorum..çok yakın zamanda edindiğin bu bilgileride burada yazacağım...bu konuyla ilgili düşüncelerinizi bekliyorum..şimdiden teşekkürler
hoşçakalın...