Scudo Sports

Antalya

Selam arkadaşlar,

Antalya ya yakırşır bir organizasyonda sds bisikletin katkılarıyla AKÜBİT'ten :)

artık pro işlere el atmaya başladık, turlar kesmiyor :)

27 KASIM PAZAR günü kampüste yarış olacak.... Ayrıntılı bilgi AKÜBİT. faceebook grup sayfasında.

federasyon lisansı olan herkeş gelsin :)

Arkadaşlar, etkinliklerimizi buradanda paylaşabilelim diye böyle bir başlık altında konuyu açtım:in: etkinlik programımızdaki turla genel olarak her ne kadar sadece üniversite öğrenci ve personeline yönelik olsada, yıl içerisinde tüm bisiklet severlere yönelik tur organizasyonlarımız oluyor.

Ayrıca Antaya ya dışarıdan gelen, bisiklet veya her hangi bir konuda yardıma ihtiyaç duyan veya bizleri ziyaret edecek arkadaşlar olur ise buradan irtibata geçebiliriz

Yarış :)
Nihayet kampüsümüz içerisinde bir yarış organizasyonu projesi hayat buldu.

herkesi bekliyoruz, hem yarışacak hemde organizasyonda yardımcı olabilecek herkesi

Arkadaşlar 8 Kasım 2011 günü AKÜBİT sabah gazetesi Akdeniz ekinde haber olacak :)

o günki sabah gazetesini almayı unutmayın, heyecanla bekliyoruz haberi...

• Beğen
Tepkiler: emre arıkan
Scudo
http://i1096.photobucket.com/albums/g336/gencosmanbircan/3562-bayram_tebrigi.jpg

Bayramınızı en içten dileklerimle kutlar,hayırlı bayramlar dilerim.Malatya dan çok selamlarımla

Sabah gazetesinde çıkacak haber gelecek hafta salıya ertelendi...

tek olarak idman amaclı kısa turlar yada antalya da arkadaşlarla düşük tempolu turlar (bazen)

Ben en çok Evrenseki ya da Seleukia tarafına giderim. Ayrıca buradaki sulama kanaları boyunca Sarılardan Çolaklıya kadar giderim.
En son Sırtköye gidecektim ama eski bisikletimle (Hurda 2010 modeli) maalesef sadece yolun yarısını yapabildim. Yeni bisikletimle daha başarılı olacagımı umarım.
Böyle yerlere gitmek istersen, bir gün gidelim.

İdman tam oarak ne demek?

idman;antreman,çalışma,egzersiz
Alanya Antalya düzergahında biniyorum bisiklete
20-22 ortalamayla(5 kez anjio:3 stent,2 balon)gidebiliyorum
işin kötüsü birde yol düz:mad:

@sakir yetisen

Hep anayolundan mı gidiyorsun yoksa başka yollardan da mı?
Antalyaya doğru Gündoğduya kadar gittim, Alanya tarafına Okurçalara kadar oradan Alarahan kalesine çıktım. Şu anayolu açıkça bana bıraz sıkıcı geliyor - dümdüz bir yol sağda solda hiç bir şey yok. Buradaki sulama kanalları daha çok hoşuma gidiyor.:)

Madem bu kadar sayımız var buluşalım:Huchler, karabaş, Yetişen.Ve varsa başka dostlara da çağrım.
Bu cumartesi 16.00 uygun mu sizlere?

Bisikletlerimizle Titreyen göl çevresinde ilk buluşmamızı yapalım diyorum, sonraki turlar için organisyonlar yapabiliriz. (Titreyen Göl , Kaya Otel cephesi)

Dostlukla.

@Jörg Huchler

Genellikle sahil yolundan Evrenseki Günndoğdu yönüne. özellikle Ilıca dan sonraki parkur çok iyi. Kütahyalılar sitesi geçiyorum.
Ekip olursa köy yollarına ve köylere gidebiliriz.

27 Kasım, Pazar günü bana uyuyor.
Herkes olabilirliğini bildirsin bu durumda.

Dostlukla.

@Jörg Huchler

O halde bu cumartesi buluşalım biz.Tireyen göl uygun mu?
16.00 göl kenarı (Kaya oteli geçtikten sonraki boşluk).

• Beğen
Tepkiler: Jörg Huchler
@laciverti

Çok memnun oldum, teşekkürler. Umarım ki doğru boşluğa gideceğim.

Geri