Scudo Sports

Antalya

arka tekeri sıfır ama temizlenmediği için gri den siyaha çalan bi cyborg görürseniz bilinki benim... zincirler yeni yağlandığı için kulak tırmalamam ama sadece göz zevkinizi bozarım.. :D

Scudo
Bu tarz bir içeriği olan bir konuya yazmak adetim değildir fakat içinde ismim geçtiği için bana cevap hakkı doğdu.Forumdakilerin çoğu beni tanır, hem dürüstlüğümü hem de bisiklet konusundaki verimimi, azmimi bilirler.
Zaten engel çıkmazsa Kasım ayı başındaki Türkiye gün/mesafe rekorum da bunların bir göstergesi olacaktır.
Bir defasında evden şehir merkezine giderken yine kamyon arkası 5 dakika boyunca 80km sabit hızla giderken arkamdan sürekli bir aracın takip ettiğini görmüştüm, sonunda araç yanıma geldi ve sol tarafıma baktığımda aracın sunroof'undan kafasını çıkarmış birisi SLR tipi fotoğraf makinesiyle benim fotoğraflarımı çekiyordu :) keşke kendisine ulaşabilseydim, bu tip fırsatlar kolay kolay olmuyor.
Yüksek hızlardayken keydedilmek benim de hep istediğim birşeydi, tabi bu tip yüksek hızlarda kendimi kaydetmem mümkün değil, bu konuda en yüksek hızım 54.5km idi, 24 vitesten 3ü çalışan bir bisiklette 54.5km hızla giderken bir elime kamerayı alıp da videoya çekmiştim kendimi ama istediğim 80-90lardayken bunu birilerinin çekmesi.
İzmir'de imkanı olan olursa seve seve yaparım :)
Sözümüzün ardında dururuz ;)

@extremunction

Emre, bu mesajını daha önceden okumuş olsaydım inanki bir düzine mum dikerdik ellerine.

• Beğen
Tepkiler: extremunction
Forum Yöneticisi sayın Murat Evgin şu mesajla:

Benzer bir konu BURADA mevcut, Lütfen buradan devam ediniz.
Konu kapatılmıştır.

Konuyu kapatmıştır.

Sayın Murat Evgin'e şu kişisel mesajı gönderdim.
---------------------------------------------------------------------
Merhaba,

benim aynı konunun bir başka paltformda yeniden alevlenmesi gibi bir amacım yok.

İlk mesajımdan da anlaşılacağı gibi bu konuda farklı bir düşünceye sahip olarak açtım.

Bu akşam ise konuyu bölgemizdeki (forum üyesi) arkadaşlara duyurdum.

Bu konu ile ilgili kapğatılma kararının tekrar gözden geçirilmesini rica ediyorum.

Selamlar

Şevki Güngör

------------------------------------------------------------------

Sanıyorumki, Akdeniz bölgesi katılımcıları olarak, bizlerinde "benzerde" olsa konuları bölgesel olarak ele almamızda bir sakınca yoktur.

• Beğen
Tepkiler: sertacr88
@sertacr88

Sertaç merhaba,

ben oldukça medeni bir talepte bulundum. Bu konunun kapatılması için bir sebep yok.

Bir şekilde bu Forumu bizde şekillendirmek durumundayız.

Daha evvelden açtığım bir başka konuyu başka bir paltforma taşıdılar.

Buna itirazım yok.

Ama ben o konuyu bile bölgesel tartışmak isterdim.

@sgba

bu konuları yöneticilere özel mesaj yolu ile bildirmenizi rica ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: sertacr88
@sgba

Her nekadar sakin gibi gorunsnde sinirin burdan gözüküyo ama sinanında deiği gibi kapanan bir konu içinde ayrıyetten açılan bir konu garibime gitti:)

Sana teşekkür etmemin tek sebebi seni anladığımdan. yani sadece antalyadakilerin hızını öğrenmek ama işte burası türkiye il ilçe ayrımı yapılmıyo :D

Şurada zaten bir avuç bisikletçiyiz. Konuların kimilerinde katılımı artırmak için göbeğimiz çatlıyor.
Bir organizasyon dışında, bu tip paylaşım konusunun bölgesel bazda ele alınmasına ben şahsım adına karşıyım ve Murat Abi'nin uygulamasını yerinde buluyorum.
Zaten aksini düşünseydik herhalde farz-ı misal her bölgenin kendine özgü "Atölye" kısmı falan olması gerekirdi?

gelen gelmeyen herkese teşekkürler.. süper yorucu bir gece geçirdim...
yaw ilk günden adam bu kadar koşturulurmu..:D ayıp be... taaa larabeach e gittik :cool: (dönüşü hiç hesaba katmamıştım :p )

şaka bir yana yoruldum ama değdi doğrusu.. 6 sene boyunca bisikletimin beni değil, benim onu taşıdığımı anladım bu gece.. :mad: 3-4 defa geride kaldım. bekleyen arkadaşlara teşekkürler.. (en son pazar günü bisiklet sürmüştüm, ve ogünden beri evden hiç dışarı çıkmamıştım :D) bu gün zorlanma sebebim ondandır... 4 saatte 40-50 km yol yapmışımdır herhalde eve varıncaya kadar.. :10:

bu arada emre şu şey için ayrıntılı konuşalım msnde.. senin nick i bilmiyorum.. bana pm atarsan sevinirim... :cool:

güzel bir akşamdı. en önce 10 kişi olsuk. daha sonra ömerle semihte gelince 12 kişi olduk. güzel bir turdu.haftaya görüşmek üzere.

bir konuyu sizede sorayım. buluşma saatini saat 6:30 a alsak daha iyi olmaz mı? günler kısaldı.

hava kararmaya başlıyor.gün erken bitiyor.

daha erken buluşmak sizce daha iyi değil mi ? görüşmek üzere.

@sertacr88

Merhaba ey cemaat,

hala anlaşılmadı konu.

Ben Antalyada kimsenin süratini merak etmiyorum.

Lütfen kapatılan konudaki ilk mesajımı okuyun.

@Ertan ABA

Ertan merhaba,

18:30 gerçekten iyi bir buluşma saati olur.

Ama yinede ışıklanmaya özen göstermek lazım.

@HaliliOzturk

İyi bir fikir. Her bölgenin kendine özgü bir atölye kısmı olması.

lise1e gidiyorum 15 yaşındayım
yapılan etkinliklerinizden bilgim oluyordu ve bende katılmayı isterim
inşallah profesyönel bir mtb'ci olabilirim

@-skynet-

Ufuk merhaba

Aramıza hoş geldin. İnşallah en kısa zamanda tanışırız. Okulunu ihmal etmedikten sonra her etkinlikte aramızda görmek isteriz.
Hangi semtte oturuyorsun.

Görüşmek üzere, sevgi ve selamlar.

Geri