Scudo Sports

Antalya

@sgba

Ne demek şevki abi tabiki bekleriz zaten bende oyumu lara tarafından kulanırım . Büyük ihtimnale lara tarafına gideriz.

Scudo
peki şeyi merak ettim... lara ya kadar gittikten sonra seleklere kadar grup halindemi dönülecek, yoksa lara dan sonra herkes dağılacakmı evlerine :D

Evi yakın olanlar sırayla dönerler heralde Mesela ben dönerim
Ama eşlik etmemizi isterseniz tabiki gelirim.

foruma üye olalı kaç gün oldu ama başlığı şimdi gördüm :)
ismim "güray"
bende akdeniz üniv. korkuteli m.y.o. da bilgisayar tek. ve programlama bölümü 2.sınıf öğrencisiyim...
ant-koop ların orada oturuyorum. Mtb bisikletim var ama şimdilik asfaltta kullanarak ona haksızlık ediyorum.. ocak ayına kadar havada elverdiği sürece buluşmalara bende katılabilirim. (ocak-haziran arasında korkutelinde yaşamam gerekiyo) o zamana kadar teknik olarak kendimi geliştirip downhill yapmayı hedefliyorum...

çokta mühim bir konu değil bu. sadece meraktan sormuştum.. neyse yarın akşam görüşmek dileğiyle...:cool:

hmm.. hızımı hiç ölçmedim daha önce. ama en son mazı (masa) dağına çıkan barış manço bulvarından indim.. 20-30 görmüşümdür diye düşünüyorum.. gece olduğu için trafik sorunum yoktu ama arka teker kabak olduğu için elim frende tetikte indim...:rolleyes:

şaka bir yana antalyada bu hızlara ulaşılabilecek yollar varmı? öncelikle uzun yokuş lazım.. kemer ve manavgat yolunu direk eliyorum.. burdur yada yeni ısparta yolunda olabilir belki ama uzun zamandır o yolları kullanmadığım için yokuşlar uygunmu bilmiyorum... 100 km hız çok büyük bir iddaa bence.. deneyen kişiyi arabadan video ya almak isterim ama bende :D

daha önce zaten sizde kopyaladığınıza göre okumuşsunuz bu konuda bir sürü polemik çıktı. E-5'te 100 yapanlar, çöp kamyonu arkasında 100 km'yi geçenler vs. vs. herkes birşeyler salladı ortalık karıştı. Umarım bu başlıkta öyle olmaz ve bu başlığı görenler İzmir'li arkadaşlarların en büyük sürati, Ankara'lı arkadaşların en büyük sürati, Bursalı, İstanbul'lu, Nevşehir'li, Konyalı vs. versiyonlarını çıkarmaz.

Merhaba Soneryen,

amacım bölgesel sürat deneyleri değil. Ciddi anlamda bu süratleri yapanları davet edip o muhteşem süratları görmek.

Burada bazı konular avcı atmalaraını geçti gibime geliyor.

@sgba

boşuna dünyanın en büyük türkçe bisiklet forumu denmiyor malum forum oldukça geniş (atmaya)

Antalyanın Örneköy yokuşunda bile 1.80 lik slip lastikler ile pedala yüklenip 65 küsürat ı görmüştüm . Birazda yolunda , rampasına bağlı ama 90 100 çok ciddi hızlar .

bunu yani 100 yaptıysan valla şapka cıkartırım ha bu arada ben kolay kolay şapkada cıkartmam bilesin. soruna gelince GEBİZ de
pednelissos antik kentine cıkarsan oradan uzun inebilirsin yüksek bir rakım 1650 yanılmıyorsam tamamen asfalttır benim oraya cıkışım 2,5 saat sür dü düsün artık 22 kmt dik bir yoldur inişim 20 dakika sürdü düsün artık, eger yüz yapmak icin gidersen AKUT olusun kurtarmakta bana düser bunuda bilesin hoşcakal pedalin hep dönsün

ben geyik bayırından inişte yarış bisikleti ile yokuş aşağı!!! 80 i gördüm
emreler de arkamdan mtb ile geliyorlardı..

mtb ile düz yolda 11x44 dişli oranı ile 58 km sürat yaptım amortisor lockout kilitli iken... (hiçbir aracın arkasında olmaksızın)

bende merak ettim açıkcası 90 lar - 100 ler :)

• Beğen
Tepkiler: serciventure
Geri