Scudo Sports

Antalya

Kardeşim benim yha:D
Çok kötü düştü allahtan dikişlik değildi:D Spd den şaşma bi an dalgınlığına geldi olanlara bak:D
Geçmiş olsun Ateş

Scudo
@mertdalkılıç

hareket yapıorken olmadı
yana düşüyo gibi oldu sanırsam öle oldu spd ye alışık olduğu için ayağından çıkarmak isteyince pedal yarım tur döndü ayağa çarptı

wuhahahaha:Dgecmıs olsun bırader evde bı mtb'cının fotosuna daha carpı atmıs bulunuyorum..herkesı trıalımı kullanmaya davet edıyorum..sevgilerle:lick3:

• Beğen
Tepkiler: Atahan Akıllı
@Hakan Yazman

hakan abi alanyadamısın sen antalyaya bekleriz

gezide bizi bekleyenlere ayrıyeten teşekkürler güzel bi gezi idi benim de tatlı bi takla atma operasyonu dahada zevk verdi

ateş vala kan gölüne dönmüş semih bu arkadaş kaçıncı bu pedal zedelerden abi gerçekten senin bu pedal da katil gibi yaw

@Throne

Akılsız Başın Cezasını Ayaklar Çeker Diye Bir Laf var Bilirmisin Ateş Sendede Bacaklar Çekmiş Geçmiş Olsun Birdaha Bilmediğin İşlere Kalkmazsın Diyeceğim ama Boşa konuşmuş Olurum,Düz Yürüdün Domacı Kaldı :Skull-175

abi o ne biçim bi kan akması yowwww? huu yaşıyomusun ateş? kan gerekli mi geleyimmi?:D :D :D :D :D :D büyük geçmiş olsun:(

@geotech emre
emrecim fazla atmışşın.hatırlıyormusun 2 sene önce kurşunlu şelalesini bilmiyordun biz öğrettik hatırlıyormusun?

@emrusha07
helall sana beee sen neymişsinbizde gezi yapıyoz sanıyoduk kendimiziii!!!

@ghostrider
ne bilim yaaaavvvv

@gökay29
gökaycım merhaba nasılsın ben can sen varken burda parkur keşfetmek çok zor sayende bir çok yerler keşfettik

Gökay abicim benim sesimi duyabiliyorsa (gerçi ben şimdi için pek ihtimal veremiyorum cünkü suanda toroslara lastik izi bırakmakla meşgül büyük ihtimalle:p veya bir arkadaşımızın yardımına gitmiş olmalı:eek:) bizim şu sıralar gergin oluşumuzu ve bozulan morellerimizi düzeltebileceğini düşünerekten bir tur düzenlemesini talep ediyorum umarım MESAJ ALINMIŞTIR GÖKAY abiciiiim:) ...

@freeRide07

ÇOK KOMİKDİ BEA SEMİH ABİ güvenlik sni çağırıo sen sebep dion adam sna eii ce gıcık kapıo :D bide ordaki mermerlerin üzerinde fln zıplıosn :eek:

• Beğen
Tepkiler: Zeki Dönmez
@surgent76

ateş geçmiş olsun:7: ^ ZEKİ ^ abininde dediği gibi akacak kan damarda durmaz!

Geri