Scudo Sports

Antalya Yol Bisikleti Grubu

Scudo
Dostum numaramı yazdım özelden. ;)

Şimdiden hayırlı olsun Antalya'da büyük bir eksiklikti yol bisikleti olanlar için :)

Daha çıkar forumdan birkaç kişi daha :harika::harika:

ben de istiyorum ama whatsappım yok benim :/

Onu nasıl yapıcaz :) Bir dk düşüniyim

İletişimde sorun yaşayan ve turlara gelmek isteyenler için tur gününden 2 3 gün önce buluşma noktasını ve rotayı burdan paylaşabiliriz

Yöneticiler bu konuyu bölgesel bisiklet gruplarına taşısa iyi olacak, yanlış yere açmışsın :komik::komik:

Salı akşam 8 de minicity de bulusuyoruz ordan limana limandan geri dönüş yapıcaz kısa bi tur tanışma amaçlı. Cumartesi günüde sabah 9da minicity de bulusuyoruz ordan beldibine beldibindende duruma göre kemere gitme olasılığımız gelmek isteyen olursa 0543 854 84 19 whatsappdan ulaşabilir. Gruba göre hızımızı belirlicez.

İyi olacak gibi bu grup :)

Hayırlısı :)

Konuyu biraz gündeme getirelim belki görmeyenler olmuştur :komik::komik:

Hayırlı olsun. Bende yarın sabah 7 civarı çıkıp 80-100km arası bir tur yapmayı düşünüyorum. Müsait olan varsa beklerim.

@Melih Demir Güzergah neresi hocam? Bir ihtimal gelirim belki :komik:

@taner07 Tam anlamıyla şurası diyemiyorum ama Kemer ya da Bucak yolu üzerindeki taş ocakları olur muhtemelen. Sabah uyandığımdaki gaza bağlı :)

• Beğen
Tepkiler: taner07
Ekip dayanamadı, yarın sabah biz de Hisar Çandır'a çıkmaya karar verdik. Sabah 09:00'da Konyaaltı Sea Life önünde buluşacağız. Gelmek isteyenleri bekleriz :komik::komik:

Geri