Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

ANTALYA serik,uçansu parkuru 16-09-2006

ayıp ettin adamım.hava bozulursa biz düzeltiriz moralleri.şaka bir yana inşallah hava güzel olur sabah erkenden çıkacağımız için biraz serin de olur orman havası süper olucak o saatte di mi?
:10: o zaman kadar antreman devam yol baya çekşmeli olacak kapışırız artık

• Beğen
Tepkiler: alitas ve teknocu
Scudo
:04: emre bu arada senin lastik ne durumda ender abini gezi forumunda resimleri yayınlamıştım.kaç tane daha delik çıktı???:River-102

• Beğen
Tepkiler: alitas ve teknocu
ysw lsdtikler şimdilik iy durumda yalnız sanırım cumartesiye benim shwalbe leri takıcam patlama problemini ortadan kaldırmak için
Ne dersin?

• Beğen
Tepkiler: Ertan ABA
:D evet uçarsu gezi kadrosu tamalandı.ben:D , ceyhun :rolleyes: ,emre :eek: başka kendine güvene adam çıkmadı.sağlık olsun ama etabı görüpte gelmeyenler bayağı üzülecek.benden söylemesi.XCR olan kısmı var.bir de akarsuların içibden geçen düz kısmı var.atv motorlar gidiyor.bugün biraz antreman yaptık arkadaşlarla.ben hergün en az 80 km minimum pedal çevitmeye bakıyorum.şu an durum iyi.gezi gününün iple çekiyorum.katılan tüm arkadaşlara şimdiden teşekkürler.gelmelerine değecek doğrusu.herkese seri pedallar.

• Beğen
Tepkiler: alitas
@teknocu

İmzanız çok güzelde birde isim ve soyadınızla nerede yaşadığınızı yazsanız . İsterseniz birde mail adresinizi koysanız. Derim . Emre' ciğim. Çok güzel olmaz mı??
Bak benim imzama , beni hemen tanıyabiliyorsun. Ben seni bilmesem tanımama imkan yok . Bu teknocuda kim deyip dururdum.

Sana neşeli,mutlu, az lastik patlatmalı, bol pedallı günler dilerim.
Hoşçakal.

• Beğen
Tepkiler: Ertan ABA
evet ender abi emre biraz şaşkın sade olsun demiş ama adamın kişilik malzemeleri eksik.artık koymayı inşallah unutmaz.:04:

• Beğen
Tepkiler: alitas
Geri