Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

ANTALYA serik,uçansu parkuru 16-09-2006

Ertan ABA

Forum Bağımlısı
Tepki
3.833
Bisiklet
Lapierre
en önce arkadaşlar sabah saat 6 tıda buluşmamızda fayda var.yol uzun 2i etap kısmı yorucu köyden sonra XCR moduna geçiyor.(cross country ) evet arkadaşlar daha önce ben 1 kaç arkadaşımla gitmiştim.muhteşem bir yer.45 km kadar kısmı asfalt yol.hafif inişli ve çıkışlı bu etap o kadar zorlayıcı değil.köyün içinde yol 2 ye ayrılıyor.soldaki kısım fazla zorlamayan atv lerin gittiği yol.sağdaki yol ise benim tercihim muhteşem dayanıklılık gerektirecek muhteşem bir mtb pzrkuru.dik inişler ve çıkışlar.var.geriye kaln yaklaşık 45 km de bu kısımda geçiyor.bir kaç resimi yolluyorum.kışın bizim vrc kartalla gitmiştik.o zaman yolda su birinlintileri vardı.baya da uzundu en kısası 5-6 m di.zevkliydi.şimdi yazın sıcak olacağı için erken buluşmayı önerdim.orada şelalenin altına girebiliriz.not:yüzülecek kadar derin değil ama suyun içine yatılınabilir ) arkadaşlar mesajlarınızı bekliyorum.bir ilk gidilecek rotanın resimlerini yayınlıyoruz görmeden bilmeden gittik demeyin yolun bazı kısımlarında dere yatağından geçicez işte fotolar:
http://img69.imageshack.us/img69/5930/im000137jw0.jpg
http://img65.imageshack.us/img65/6596/im000138tg8.jpg
http://img129.imageshack.us/img129/9323/im000139az3.jpg
http://img65.imageshack.us/img65/8089/im000140ak1.jpg
http://img69.imageshack.us/img69/638/im000142dv2.jpg
http://img129.imageshack.us/img129/8688/im000143my7.jpg
http://img69.imageshack.us/img69/7895/im000182dy3.jpg
http://img151.imageshack.us/img151/1224/im000211fi6.jpg
ve ben sağdayım solda bizim arkadaş

http://img69.imageshack.us/img69/5821/im000190kj3.jpg
fazla foto çekmişitm ama arkadaşlarla beraber çekildik hepsini sadece parkuru gösterme amaçlı bunları yayınlamk istedim.katılımlarınızı bekliyorum.herkese seri pedallar
mailim msn e ulaşamazsanız: ertanaba@mynet.com ilginize şimdiden teşekkürler.

Scudo
Ertan' cığım merhaba
Bu bir gezi hatırası çekimleri ise, yayınladığın yer doğru.
Ama sen sanıyorum bir gezi planlamışsın.
Gezi duyurusu yapacaksan bunu ''Geziler, turlar duyurular'' topiğnden yapman daha iyi olur. Birde yapacağın günü tarih olarakta duyur daha etkiliolur. Cumartesi demekle hangi cumartesi , insanın anlaması imkansız. OLur.

Birde bu haftaki gezimizde karar almıştık. Artık üniversitede buluşmayacağız diye Selekler parkında buluşulacak denmişti. Oy çokluğu ile. Benim için farketmiyor ama bazı arkadaşlar Herhangi bir bisiklet topluluğu adı altında gezmek istemiyorlar. Bende saygı duyuyorum.

Bende kendi adıma hiçbir dernek adı altında gezmiyorum. Benim gezmem , bisikleti sevenlerle, dostluk, kardeşlik, sevgi, saygı çerçevesinde. Yani şu dernek , bu dernek yok. Onun için Üniversitede buluşmuyoruz artık. Bu kararı ben almadım . Son gezide oy çokluğu ile alındı.
Çünkü orda buluşunca dernek olarak buluşuluyor gibi algılanıyormuş.

Ama isteyen istediği gibi buluşmakta ve gezmekte serbest tabi.

Bende İlk gezim hariç , ondan sonraki hiç bir gezimi dernek adına yapmadım ve de yapmam . Çünkü derneğin Antalya da hiç bir etkinlik ve faydasını görmedim.Tüm gezileri ben ve arkadaşlarım kendi gücümüz ve uğraşlarımız ve de www.bisikletforum.com sayesinde organize edip düzenliyoruz. Ne diye çalışmayan bir derneğe, bana hiçbir faydası olmayan bir derneğe hizmet edeyim.
Hoşçakal.

evet ender abi yaznın başlığında tarihini yazdım.şehir içi gezi ve tur fotoları yazıyor.milletin ilgisini çeker diye yazmıştım.ama ayrı bir şeklde tekrar açarım sorun değil.bu kısıma giren çıkan çok.zaten gezi aşaması olduğu için bir sorun olmaz .yinede teşekkür.

Ertan gelmek isterim ama her zamanki gibi söz vermiyorum
cumartesi doğmadan neler doğar bilinmez!!!

bir işim olmazsa katılmaya çalışacağım ;)

Uçansu :):):):) görecez uçuyormu :D

sen çallıda serik serik serik serik serik diye bağırmaya başla :D:D:D :p

Merhaba Ertan,
Sanırım 2002 yazıydı İsrail 'den arkadaşlarla bu bölgeyi tarayarak Isparta Eğridir'e geçmiştik adını bir türlü hatırlayamadığım şelaleyi de ziyaret etmiştik.
Uçansu idi evet.
Bana o günleri anımsattınız. Karacaören,Yazılıkanyon,Kasımlar Kanyonu,Kovada Gölü ve Eğridir Gölü. Ordan da Konya'ya, çok güzeldi.
Teşekkür eder.
Bol Pedallı bir Hayat dilerim...
bülent YILDIRIM

• Beğen
Tepkiler: Ertan ABA
Merhaba.

Dostum Cumartesi değilde turu pazar yapsanız size katılmak isterdim. Cumartesiler de bende iş günü :-( Tura katılamasakta bol, bol yeni foto bekliyoruz. Birde bu fotolar kışın çekilmişse ve uçansu dediğin şelale kışın bu kadar az akıyorsa bilki şu an o şelale kurumuştur. Yüzemeyebilirsin. Umarım şelale akıyor olur. Bol pedallamalar.

@scream7007

Ertan' cığım merhaba
Gezinin bir performans gezisi olacağını sanıyorum. Onun için bir günde 180 km yol yapamayacak kimseyi bu geziye alma derim. Geziyi sen düzenlediğine göre arkada kalanı kurtarmak ve ona eskortluk yapmak senin vazifen, ona göre, benden söylemesi.
Anladığım kadarıyla 45 km asfalt ve sonra 45 km dağ yolları demişsin ettimi sana 90 km. E bide geri dönüş var ettimi 180 km. bunun artı eksi bide 10 km si evlere kadar diyelim, al sana 190 km.
Ve daha önce bir kere gittim demişsin ama sanıyorum araba ile gitmişsin. Bisikletile gitmemişsin herhalde??
Bu gezi senin sorumluluğunda. Bence biraz iddialı olmuş.Düz yol olsa beni de yaz derdim , ama 45 km iniş , çıkış , eğim , geri dönmek çok ızdırap verir.
Ama geride kalana eskortluk yapacağın için mecburen. Çünkü geziyi sen düzenledin , sorumluluk senin. gelebilirim belkiiii!!!!!!. :rolleyes:
Sen gene iyice bi düşün. Senin için belki normal bir mesafe olabilir ama bizim ekip içinde bu km ye ulaşan en fazla 2 veya 3 kişidir. :(
Ercan İsparta 100 - 110 km o zaman rahatlıkla İspartaya gideriz dimi.

Selamlar, Hoşçakal.

Ender abicim
Ispartadan antalyaya gelirken 20-22 km rampa saydım

toplam yol 125 km say hava alanından itibaren

125-22= 103 km rampa ben çıkamam sabah 6 da çıksak sanırım geceye varırım...
çünkü gerçekten dik rampalar var dik ama kısa değil işte
sadece dik ve kısa olsa neyse...

uzuuuuuuun rampalar çekilmez abi...

Ertan bu yol bu kadar uzunsa takalım birer slick lastik manavgat a gidip gelelim daha iyi ama trafik var ;)

en iyisi korkuteline gitmek :p

şaka şaka...

sen arkadan milleti toparlayarak geleceksen bende gelirim...

:000002158 erci istersen zeytinköye de dolmuş kaldırırız.olum sen kaşınmaya başaladın ha.kendine güveniyorsan gel işte daha 1 hafta var.ona göre ayarlarsın kendini .biz de öyle yapıyoruz.bekliyorum ayarla kendini ona göre.:violent-s

bülentesk....
teşekkür demekki keşif ruhu olab baya bir arkaşımız varmış.siz de bu güzel yeri görmeden geçmemişsiniz.yol boyunca bol bol fotoğraf çrkmeyi unutmam.antalya'ya yolunuz tekrar düşerse bir gezi düzenleyebiliriz.ilginize teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: alitas ve teknocu
:cool: dostum sağol.kışın gittiğimiz doğru.şelalenin yanındaki restaurant'taki adamlarla baya muhabbet etmişitik.orası yaz kış akıyor.düden şelalesinden gelen bir kolun akan suyuymuş.o yüzden merak etme.zaten fazla derin değil ama şelalenin altında rahat rahat serinlenebilir.orası derin.yolda söz bol bol resim çekerim.yanıtınıza teşekkürler.seri pedalllar dilerim.

• Beğen
:D zaten parkurun halini o yüzden anlattım.daha önce ertan beylerle de gitmiştik.şelaleye 3 km kala geri dönmüştük.gözünüz korkmasın.aslında siz de gelebilirsiniz.patikalı yoldan ya da düz yoldan gidebiliriz.2 altarnatif yol var.köy yoluna girdiğimiz zaman.1.düz dere yatağından ilerliyor atv lerin gittiği yol.yolları sanırım yazmıştım.diğieri ise arabaların gittiği mtb parkuru gibi olan inişli çıkışlı yol.zaten sabah erkenden çıktığımız zaman oraya saat 10 gibi varırız.oradan da saat 3 gibi çıktık mı ormanını içinden akşam serinliğinde 7 gibi antalya merkeze varırız. DÜŞÜNÜN Büyük ERTAN gitti yani.kaldı siz...ooooo.gökhan hoca falan da vardı.yani gittik.3 km kala geri dönüldü.ben gitmek istemiştim ama tek başıma da olmazsı.ama şimdi gidelim diye rotayı çıkardım.köye kadar olan asfalt kısımda hafif iniş ve çıkışlar var onlarda yormaz yavaş gideriz o kısımlarda.arkada kimseyi bırakmayız.tüm kondisyonuna güvene arkadaşların cevaplarını bekliyorum.

• Beğen
erci dostum arkadan gelen lafını deyip durmayın psikolojim bozuluyor bak.olum kim ıspartaya gitmek isterki bizden başka haaa? bana uyar diki mik sanki mtb parkurları çok düz.alnya kalesinde her sene 4 dönüyoruz.kasarsak sabah 5 gbi çıkarsak öğlenden sonra2 gibi en kötüsü oluruz.7 ssaat insaf yani.orda 2 saat dinlendin de sal bisikleti aşağı drek çorumdasın. yok la sahi antalya'ya geliyorduk di mi?:D o yüzden kafana takmayacaksın tak açacaksın.cmt geldin miydi bişieyciğin kalmaz .kafanda soru işareti falan.o kadar da kasıv-cı yol değil.ertan abi de gökhan hoca da çıkrı ve 3km kala geri dönmüştük anla yani.ertan abi diyorum.gersini sen düşün.o yüzden bekliyorum cevaplarınızı .seri pedallar dileğimle.

• Beğen
tmm o zaman
Duyurunu performans TURU olarak yap...
yeni katılan ve 25 km yi zorlanarak gelen abilerimi ablalarımı düşünerek bir duyuru yap ;)

ben gelmeye çalışacağım ayarla kendini diyip de durma...
Annem Babam evdeyken izin alıp gelmişim en son geziye...
çok çok önemli birşey olmazsa gelirim merak etme

beyler ilk 25 km zorlanan arkadaşalar geri dönebilirler.fikir ercan arkadaşımızındı.zaten kondisyonuna güvenen gelsin demişitm.o yüzden diğier arkadaşlar alınmasınlar yol uzun çünkü.ama o kadar da ağır değil .ilginize teşekkür ederim.replerinizi bekliyorum

• Beğen
dostum resimler çok hoşuma gitti,kışı özlemişim walla .İnşallah faaliyet günü hava güzel olur...

• Beğen
Tepkiler: Ertan ABA
Geri