Scudo Sports

Antalya>alanya Turu

Tepki
16
antalyalı bisiklet sever arkadaslarım antalyadan alanyaya pedallamak istiyorum bana eşlik edebilecek arkadaslar toplanalım birlikte alanyayı gezelim:)

• Beğen
Tepkiler: eminozk
Scudo
tamam onur pazar günü gidelim pazar günü bize katılmak isteyen belki baska arkadaslarda olabilir hep birlikte gideriz şu an seninle beraber 3 kişiyiz zaten:)

ya bende burda eski bi bianchi var.whistle m burda değil. hiç bisiklet malzememde yok yanımda aslında katılmak isterdim. ne kadar sürüyo antalya alanya ??

@hasan aydemir
bayan bi arkadas diger arkadas:)
yol çok düzgün alanya yolu bisiklet için bence süper..

daha önce 2 kere alanyaya gittim. tavsiyem gece yolculuğu yapmanızdır. sıcağa kalırsanız çok zorlanırsınız. cumartesi geceden çıkıp 2-3 gibi. 130kmyi 5 saatte rahat alırsınız. fakat gidiş dönüş günübirlik düşünüyorsanız sağlam kondisyon lazım :)

@Atahan Akıllı

sabah 6 gibi çıkarsak yaklaşık 11 de orda oluruz sıcağa kalmayız dönüşü tahminimce otobüs le yapcaz.

Merhaba beni pek ilgilendirmiyor ama yinede bir tavsiyede bulunmak istiyorum.
Eğer sürekli antrenman yapmıyorsanız, sporcu değilseniz, sadece arada sırada bisiklete biniyorsanız, 5 saatte 130 KM çok iyimser bir hesap, saatte 26 km ortalamayla pedal basmanız lazım (ara vermeden), buda çok iyi bir performans. Bana göre saatte 20 KM ortalamayla gitseniz, ki buda fena bir hız değil, ve arada 1-2 defa dinlenseniz minimum 7 saat hesaplamak gerekir. Bence yapacağınız yolculuk 8-9 saat sürebilir (antrenman yapan sporcular değilseniz). Umarım turunuz güzel geçer.

@Kadir Ahmet Yılmaz
tavsiyen için tesekkürler arkadasım şehir içinde haftalık 400 km falan yapıyorum ben yani dediğin gibi 7-8 saat civarında sürecek bi gezi olur:)

Bakın gece yolculuğu yapın sıcağa kalırsanız beter olursunuz o 130 kmde dinleneceksiniz mola vereceksniz belki sorunlar cıkacak yani kendini 8 saat e ayarlayın yol mesafesini arkadasımın dediği gibi 3 te cıkacaksnız hem trafik olmaz aksi taktirde siz 20 ile giderken yanınızdan 140-160 arabaların geçmesi çok tehlikeli... gece cıkacaksın fosforunu ayarlayacaksn aydınlatmanı sırt cantana 2 sise su sulukun dolu olsun yama setin yanında olsun kahvaltılık alırsın 2-3 parça devam edersin

Geri