Antalya Aksu bisiklet hırsızlığı

erol ayhan

Üye
Kayıt
9 Aralık 2012
Mesaj
4
Tepki
2
Şehir
antalya
Bisiklet
Whistle
Mosso 2670 deore donanımlıi, brooks b17 selesi olan bisikletimi bu akşam antalya aksu ilçesi pınarlı mahallesinde çaldılar...en belirgin özelliği kelebek gidonu... ince şehir bisikleti tekeri - fosforlu yansımalı-takılmıştır... bulana 250 tl ödül vardır. ilginize teşekk ürlerimle... erol ayhan 0505 893 47 43mossox.jpg
 
Scudo

Ahmet-E

Daimi Üye
Kayıt
14 Ekim 2014
Mesaj
223
Tepki
244
Yaş
54
Şehir
antalya
Bisiklet
Lapierre
Umarım bulunur.Ben en azından yolda görürsem haber veririm.Ancak,bisiklette hızla değişiklik yapacaklardır.Lanet olsun böyle insanlara.
 

alierkanimrek

Forum Demirbaşı
Kayıt
13 Kasım 2008
Mesaj
413
Tepki
339
Şehir
Antalya
Bisiklet
Carraro
Çevrede kamera var mıydı, bisiklet nasıl bir kilitle nereye bağlıydı, ne kadar sürede çalınmış vs. bilgi verirseniz yeni arkadaşlara da tecrübe olur.
Karakola gidip bisikletin faturası, seri nosu, fotoğrafıyla veya tarif ederek bir tutanak tutturun. Aramazlar ama bir operasyonda ele geçerse size ulaşırlar, zayıf ihtimal ama elinizden geleni yapmış olursunuz. Geçmiş olsun.
 

erol ayhan

Üye
Kayıt
9 Aralık 2012
Mesaj
4
Tepki
2
Şehir
antalya
Bisiklet
Whistle
erol ayhan

ben aksu da pınarlı cihadiye aile sağlığı merkezi hekimiyim. ayda 1000 km ye yakın bisiklete binerim. araba kullanmam yani bisiklet hayatım. bisikletim her zamanki gibi sağlık merkezi girişindeki koridorda şifleri kilitle kilitli olarak duruyordu. akşam 16 30 gibi en sakin bi zamanda hizmetlimiz bisikletle oynayan biri olduğunu haber verdi. bende hazırlanıp çıktım 3 dk içinde bisiklet uçmuştu. bence planlı ve prof. bi olay. sonuç:bisikletlerimizi mutlaka kapalı bir yerde korumalıyız. kamera kaydı yok. yarın faturasıyla karakola başvuruda bulunucam. ilginize teşekkürlerimle... erol ayhan