Scudo Sports

Antalya (7 yaşında 23 kmlik Side turu)

Allah bağışlasın.Bu yaşta başlatmak lazım doğru karar :D

• Beğen
Tepkiler: vedat karakaya
Scudo
Maşallah ayaklarınıza sağlık. İlerde de inşallah devam edersiniz böyle baba oğul :) bu arada çok özendim ilerde çocuğum olursa diye bi tane bisikletim var eskilerden kalma bi bmx inşallah sizin bu yaptığınız gezi gibi bana da baba oğul bir gezi nasip olur.

• Beğen
Hem bisiklet sporu yaptığınız için, hem de oğlunuza bu güzel sporu sevdirdiğiniz için sizi tebrik ediyorum :in:

Duygularımı anlatacak yeterli kelimeleri bulamıyorum. Bayıldım, hasta oldum, imrendim. Sizi tebrik ederim. Benim de 2 yaşında bir oğlum var ve bu yaptığınızın bizim de başımıza gelmesi için lütfen bizim için dua edin. 5 sene sonra aynı şeyi oğlumla paylaşmayı, ona bisiklet hastalığını bulaştırmayı feci bir şekilde arzulamaktayım. Paylaşımınız için sonsuz teşekkürler.

• Beğen
teşekkür ederim...

@Murat Çetinkale

böyle bir yorum için esas biz size teşekkür ederiz...forumda yaptığımız bu paylaşımın tam da istediğimiz amaca ulaşmış olduğunu görmek inanılmaz bir keyif verdi...o kadar içten yazmışsınız ki ileride siz de oğlunuzla böyle turlar yapacağınıza eminim ve duacıyım...sömestr tatilinde antalya içinde oğlumla harika bir tur daha yaptık , onu da yakında yükleyeceğim...sevgiyle kalın, oğlunuzun yanaklarından öpüyorum...

O turunuzun fotoğraflarını da dört gözle bekliyoruz. Ben de ilk fırsatta bizim Yiğido'nun 3 tekerlekli (şimdilik) bisikletindeki fotoğraflarını eklerim. Antalya'ya yolumuz düşerse de, böyle mesajla değil de, canlı canlı öpersiniz yanaklarından :) Saygılarımla.

ben de çok beğendim turunuzu ve ilişkiniz de çok takdir edilesi... ama en çok oğlunuza hayran kaldım, bravo ona! hep böyle devam eder umarım :)

• Beğen
@Pelin N.

yorumunuza teşekkür ederiz...bisikleti çok seviyor , bu sevgisinin devam etmesi için elimden geleni yapıyorum...

@engin özen

teşekkür ederiz...biz de kask olmadan çıkmıyoruz...

maşallah baba oğul harika bir tur , devamlarının gelmesi dileğiyle keyifli turlar :)

• Beğen
@Onur İlker Gündoğdu
Çok teşekkür ederiz,böyle bir konuda örnek olmak güzel :)

Geri