@hdeveci
Haruncum sen nerelerdesin ya, merhaba
Özlettin kendini. Göremiyorum seni bayadır. Ah sende buralarda olacaksın ki, ne güzel geziler yaparız beraber. Yada ben senin oralarda olacam ki. Ama sağlık olsun, forumumuz bizleri buluşturuyor, Allahtan.
Ama sen uzun bir süredir yoksun, merak ettim valla.
Gezimizi beğendiğine sevindim. İlknur'unda selamı var. Bizdende evden eve selamlar diyorum.
@Bedo
Bedocum merhaba
Güzel gezdik. Yaz geldi, gelecek, zaten bu sene doğru dürüst kış gelmedi gibi birşey. Artık sizlerin gezilerini de bekleriz. Seyretmek, görmediğimiz yerleri görmek için.
Sevgi ve selamlar.
Hoşçakal.
@swunk
Merhaba Tarıkcım
Valla erkenden ayrıldınız. Ne bileyim. Baktık yağmur yağmıyacak, bizde devam ettik. Ama sizlerede söyledik. Sizler, işleriniz var diye ayrıldınız. Yoksa biz masumuz.
Bu pazar uzun bir gezi yapalım diyorum ona göre biraz erken kalkalım mesela 9 da hareket gibi. İnşallah havada iyi olur.
Taytlarda parlıyor yani
Sevgiler.
@Mesut Girgiç
Mesut bey merhaba
Teşekkür ediyorum , ilginiz için. Şehir içi gezileri ancak bu kadar oluyor. Keşke sizlere yakın olabilsekte sizler gibi daha uzun soluklu, yerlere gidebilsek. Ama sizleri gördükçe bize çok iyi moral veriyorsunuz. Yavaş yavaş bizlerde, tabiata açılmaya başlıyacağız.
Teşekkür ederiz.
Selam ve sevgiler.
@Heng
İsmailcim merhaba
Kayseriyi feth ettin diye biliyorum. Ama okumadım daha gezinizi. Dediğin gibi bu parkları bizde o gün gördük. Çokta beğendik. Bu parklar zaten kentlerin akciğerleri vazifesini görüyor.
Ercan için dediklerinde haklısın. Adam o gün banada çok değişik geldi. demek sadece bana gelmemiş, bak sen bile anlamışsın.
İlknur ablanda selam söylüyor.
Hoşçakal.
@Candede
Can cım merhaba
Dediğin gibi, havalar artık tam gezi havalarına büründü, yanımıza kazaklar almadan yollara çıkmaya başladık. Dediğin gibi, bisiklete düzenli binmeye başlayınca, kilo sorunları hemen ortadan yok oluyor. Havalar tam iyileşsin, eve girmeyeceğim, bisiklete binmekten.
Gün geçtikçe kalabalıklaşıyoruz. Bu gezimiz, duyurusuz, öylesine bir gezi idi, o an bulabildiğimiz arkadaşlarımızla gezdik. Zaman içinde planlı geziler yakında. Sanıyorum, hızla büyüyeceğiz.
Hepinize sevgi ve selamlarımla hoşçakalın.