Scudo Sports

Antalya 4 Mart 2007 Şehir turumuz.

Antalya trafiği ile korkutucu bulduğum şehirlerin başında gelirdi; ancak görüyorum ki aslında çok güzel parkları da varmış. Bu güzel fotoğraflar için teşekkürler...

• Beğen
Tepkiler: Ender Alıcıoğlu
Scudo
Şunu bilmiyor kimse Bu gezi için doğru dürüst kimseye haber verilmedi o halde bu kadar kalabalığız...

Daha önceden haber versek çok daha güzel olacaktı eminim ;)

bundan sonra da herkese haber verilecek hafta sonları turları için
En kötü ihtimalle Selekler çarşısı karşısında Pazar uykusu ağır olanlar için 10 da buluşuruz hep de öle oluyor...
Rota uzadıkça saat erkene çekilir
Rota kısaldıkça da daha erken toplanılır... ;)

Ertan yanlış anlaşılmalar oldu diğer turlarda seni de aramızda görmek isteriz ;)

Ender abicim merhabalar,

Yine çok güzel bir gezi yapmışsınız ellerinize sağlık.Sayende çok güzel bir Antalya turu yaptım.Paylaşımın ve güzel resimlerin için teşekkür ediyorum.Sağolasın varolasın değerli abicim...

• Beğen
@Önder

Öndercim merhaba
Artık Antalya da Bisiklet forum ekibimiz var. Forumumuzdan aldığımız güç ile bir araya gelip, böyle güzel, hatta planlı daha da güzel turlar gerçekleştirip, forumumuzdan sizlerin beğenisine sunacağız.
Biz Antalya da, güzel bir yapılanma içindeyiz. Bu gücüde tek yerden, yani Bisiklet forumdan alıyoruz.

Aramızdaki rekabet sadece dediğin gibi olsun. Onu da rekabet olarak saymam. Hepimiz, İzmir'i , İstanbul'u, Konya'sı, her yerimiz aynı.
Hepimiz birbirimize, sıkı bağlarla bağlıyız. ben İstanbul'a geldim, sanki Çocukluk arkadaşlarımın yanına gelmişim gibi hissettirdiniz bana. Sizler buralara geldiğinizde de bizler aynısını yapmaya çalışıyoruz. Bu güzellik hangi kuruluşta var.

Sevgi ve selamlarımla.
Hoşçakal.

@H.Can Demirel

Cancım merhaba
Uzun zamandır, gezi anlatımı yapmamıştım. Ama özlemişim. İyi oldu bu geziyi attığım. Bundan sonra kısmet, sıklaştırırız, gezilerimizi. Havalarda müsade etmeye başladı.
Yakında sizlerde yollara düşmeye başlarsınız. Birgün siz ordan biz burdan ortalarda biryerde buluşuruz. Düşüncesi bile harika, insanın içi açılıyor valla.

Sevgi ve selamlarımla.
Hoşçakal.

@tırt Kaptan

Merhaba,
Trafik yönünden süper haklısın. Bizlerde şehir içinde gezmeyi hiç sevmiyoruz. Ama Antalya da trafiğe girmeden gitmek, tabiata ulaşmak çok zor. Hele vaktimiz kısıtlı ise mecbur şehir içi turları yapıyoruz.
Ama dediğiniz gibi, yol üstünde park gördükmü hemen parka doluşuyoruz.
Sevgi ve selamlarımla.

merhaba Ender abi :)
yine harika bir tur yapmışsınız. gerçekten rüya gibi bir kent parklarıyla yollarıyla,her gördüğümde Antalya yı daha bir özlüyorum.sayenizde bu özlem bir nebze azalıyor.katılan herkese ve size teşekkür ederim.
ayaklarınız pedallarınızdan eksik olmasın

• Beğen
ender abi turunuz baya hareketlı gecmıs ama bızde olsaydık daha exşın olurdu işallah başka geziye, sızınlede bayadır gorusemıyoruz.Herkese benden slm arkadaslar......K.İ.B

• Beğen
@onsbike

Onur cum merhaba

Antalya hakikaten çok güel bir şehir. Hele eskiden nufus daha azken çok daha güzeldi. Ama bizler buralara alıştığımız için bizede çok hoş geliyor. Yaşamayı istediğim 2 şehir var zaten biri Antalya, bir diğeride İzmir. Her ikisinide çok seviyorum.
İlgin için teşekkür ederim. Bir boş anında gelirsin buralara beraber gezeriz.

Sevgi ve selamlarımla.

@freeRide07

Semihcim merhaba
Nasılsın, dediğin gibi bayadır, görüşemiyoruz. Özlettin kendini. Yeni bisiklet almışsın diye duydum. Çünkü eski bisikletini bir arkadaşında gördüm.
Yanımıza gelinde biraz hareket görelim dimi yani.
Sevgi ve selamlarımla.
Hoşaçakal.

ender abicigim yine harika bir tur yapmıssınız inanın kursagımda kocaman bır dugum olustu:)evet kıskandım:)saglıcakla kalın yengeme selamlar saygılar ve tüm pedal dostlarınada tebriklerimi ıletiyorum boyle güzel bir pazar yasayıp bızlere yasattıgınız ıcın.

• Beğen
merhaba ender abi
yine güzel güzel gezmelerdesin abi çok güzel gezi olmuş yine ,,yaz gelsin:p bende gezi yapıcam inşallah fotolar ve paylaşım için teşekkürler umarım devam eder bu güzel gezileriniz :)

• Beğen
ooooo çokk kıskandım abi biz gittikten sonra daha keyifli olmuş sanki gezi:)
bu arada fotolarda ya birşey yiyorum yada içiyorum açlıktan çıkmışım:)

• Beğen
taytlarda parlıyor bu arada:)

Selam olsun sıcak memlekete.
Sıcak memleketin güzel insanlarına.
Sıcak MTB dostlarına. :)

Ender Bey ve ekibine güzel paylaşım için teşekkürler.

• Beğen
Ender abi güzel paylaşımların için çok teşekkürler kent merkezlerinie park yapılması bizim açımızdan mükemmel oluyor...İlknur ablam'a selamlarımı iletin.
Bakıyorum da enerjiniz hatsafha da abi hep böyle olması dileğiyle.

Gramdan tassarruf eden ercan kardeşim sarılar da sana çok yakışmış bu şekilde 10 kilo vermiş gibi gözüküyon... :) :)

ve diğer ANTALYALI arkadaşlar hepinizin pedallarına sağlık teşekkürler.....

• Beğen
Değerli büyüğüm sen güzel insana ve seyir içerisinde bulunan tüm dostlara meraba.Baharın sessiz ve usul geldiğinin,bizlere meraba demenin telaşını yaşadığının bir işareti olsa gerek bu gezi.Güzel seyrinizi sindirirken inanılmaz feiz aldım.Siz güzel dostlarımın yüreklerine saglık.
Ender abi fotoğraflardan hatırı sayılır bir kıvama geldiğini farkettim.(Kğ.Olarak yani)
Güzel,sıcak ve yeşil Antalya'nın her bir köşesinde bir etkinlik var.Bir yerde denize girer gibi pedal çevrilirken,diğer bir tarafta suni de olsa dayanılmaz ışıklarla renklendirilmiş parklarda pedal çevriliyor.Siz güzel insanları sadece içten kutlamak gerekiyor.Daha güzel günler de,daha güzel yerler de,daha kalabalık dostlerla birlikte pedal çevirmelere diyorum.

Yüreğim ve sevgimle...

'''Bir gün hepimizin Aile olarak bir arada pedal çevireceği gün de gelecek.'''

• Beğen
@hdeveci

Haruncum sen nerelerdesin ya, merhaba
Özlettin kendini. Göremiyorum seni bayadır. Ah sende buralarda olacaksın ki, ne güzel geziler yaparız beraber. Yada ben senin oralarda olacam ki. Ama sağlık olsun, forumumuz bizleri buluşturuyor, Allahtan.
Ama sen uzun bir süredir yoksun, merak ettim valla.
Gezimizi beğendiğine sevindim. İlknur'unda selamı var. Bizdende evden eve selamlar diyorum.

@Bedo

Bedocum merhaba

Güzel gezdik. Yaz geldi, gelecek, zaten bu sene doğru dürüst kış gelmedi gibi birşey. Artık sizlerin gezilerini de bekleriz. Seyretmek, görmediğimiz yerleri görmek için.

Sevgi ve selamlar.
Hoşçakal.

@swunk

Merhaba Tarıkcım
Valla erkenden ayrıldınız. Ne bileyim. Baktık yağmur yağmıyacak, bizde devam ettik. Ama sizlerede söyledik. Sizler, işleriniz var diye ayrıldınız. Yoksa biz masumuz.
Bu pazar uzun bir gezi yapalım diyorum ona göre biraz erken kalkalım mesela 9 da hareket gibi. İnşallah havada iyi olur.
Taytlarda parlıyor yani :D
Sevgiler.

@Mesut Girgiç

Mesut bey merhaba
Teşekkür ediyorum , ilginiz için. Şehir içi gezileri ancak bu kadar oluyor. Keşke sizlere yakın olabilsekte sizler gibi daha uzun soluklu, yerlere gidebilsek. Ama sizleri gördükçe bize çok iyi moral veriyorsunuz. Yavaş yavaş bizlerde, tabiata açılmaya başlıyacağız.
Teşekkür ederiz.
Selam ve sevgiler.

@Heng

İsmailcim merhaba
Kayseriyi feth ettin diye biliyorum. Ama okumadım daha gezinizi. Dediğin gibi bu parkları bizde o gün gördük. Çokta beğendik. Bu parklar zaten kentlerin akciğerleri vazifesini görüyor.
Ercan için dediklerinde haklısın. Adam o gün banada çok değişik geldi. demek sadece bana gelmemiş, bak sen bile anlamışsın.:D
İlknur ablanda selam söylüyor.
Hoşçakal.

@Candede

Can cım merhaba

Dediğin gibi, havalar artık tam gezi havalarına büründü, yanımıza kazaklar almadan yollara çıkmaya başladık. Dediğin gibi, bisiklete düzenli binmeye başlayınca, kilo sorunları hemen ortadan yok oluyor. Havalar tam iyileşsin, eve girmeyeceğim, bisiklete binmekten.:)

Gün geçtikçe kalabalıklaşıyoruz. Bu gezimiz, duyurusuz, öylesine bir gezi idi, o an bulabildiğimiz arkadaşlarımızla gezdik. Zaman içinde planlı geziler yakında. Sanıyorum, hızla büyüyeceğiz.

Hepinize sevgi ve selamlarımla hoşçakalın.

@Heng
ismailim teşekkür ederim yorumun için ;)
Yaw bende şaştım o resimlere biz kat kat giyiniyormuşuzönceden, doğru kıyafetler olunca bisiklete binmenin tadı başka oluyormuş onu da öğrenmiş olduk :)

Hoyyyy hava soğuk olsa da sizleri bisiklet aşkıyla yanar gördüm Ender Abi...
Yavaş yavaş okuyup, fotolara bakarken bildiğimiz rota olduğu için bir yandan da gözümde canalndırdım. Aaa biz de oraya gitmiştik, biz de o yoldan geçmiştik diye...

Bu arada Antalya ekibini taytlanmış gördüm. :D :D :D :D
Hayırdır, toplu indirim falan mı yaptırdınız Abi? :rolleyes:

• Beğen
@KevSerSeri

Kayseri , Erciyes fatihleri merhaba,

Kevser merhaba, Gezinizi yapıp döndünüz herhalde. Yakında kayak akrobasi :D hareketlerinizi görürüz, sanıyorum. Merakla bekliyorum.

Biliyorsun, bisiklet aşkımız ve eşimize olan aşkımız, hiç bitmez.
Ufak bir gezi yaptık, çokta anlamlı oldu. Bazı şeyleri anlamış olduk.
Habersiz ve kısa sürede bile, bu kadar çabuk ve çok toplanabildiğimizi, gücün, birbirine bağlılığımızın olduğunu gördük. Aracı kurumlara ihtiyaç olmadığını anladık.

Gelelim tayt konusuna. Ercan'ın da dediği gibi, biz bisiklete eskiden, tabiri caizse şalvarlarla ve üst üste giydiğimiz kazaklarla, lahana gibi, kat kat giyinip çıkıyormuşuz. Tam ızdırap çekiyormuşuz. Meğerse tayt ne kadar güzelmiş. Hava sürtünmesi bile acayip azaldı, ne kadar rahatlıkmış, meğerse.
herkese bu bisiklet giysilerini tavsiye ederim.

Gelelim nasıl böyle Bisiklet Forum Antalya ekibi olarak taytlandığımıza. Burda bir spor karşılaşması var diye , spor malzemeleri satan bir ekip, arabalarına bunları ve diğer spor giysilerini yüklemiş gelmiş. Spor salonu önünde dizili görünce, :eek: hepimiz birbirimizi arayıp orda buluştuk, sonrasını, fotoğraflardan görüyorsun. Ben ve İlknur ablan bile taytlandık. Ama iyi ki almışız, sürüş bile değişti. Tabi indirimde cabası :D :D
İşte böyle.
Sevgi ve selamlarımla.
Hoşçakal.

@Ercan Bayram

evet .benim haberim olmadan gezi düzenlemşm:( ve o sitenin kullanıcı adını ve şifresini bile unuttum.napalım.en sağlamı msn den sormak.yav ilk kaydımı yapığım zaman bi girsim bir daha girmedim.girememde.:D çünkü pc çöktüğünde hepsi gitti.:D

hafta sonu görüşmek üzere.

Geri