Scudo Sports

Antalya 4 Mart 2007 Şehir turumuz.

@Ender Alıcıoğlu

Evet sağ salim döndük Ender Abi. Çok eğlenceli bir gezi oldu. Sakatlığımızdna bisikletle pek haşı neşir olamasak da acısını başka zaman çıkartıcaz inşallah. Bu hafta sonu deneme sürüşüne bi çıkıyım diyorum. Yeter artık! Çok özledim yahu, burnumda tütüyor...

Bu arada ansızın yapılan gezilerin tadı bir başka oluyor. Ben çok severim. Plan yapılınca beklentiler yüksek oluyor ama diğerinde hadi şunu yapalım, hadi bunu yapalım diyince sürprizlerle dolu muhteşem bir gezi oluyor. Sizin adınıza çok sevindim.

Devamını bekliyoruz abicim...

Scudo
Merhabalr herkese gelemedim bu hafta malum hasta idik ama bu hafta iyi dinleniyorum her türlü gezide bizim taylanda çaylaklığını atmış gördüğüm kadarı ile iyi oldu artık bizlerle gezide bile aklınız bende idi teşekkürler (telefon ile aradınız sağolun) hepinize kucak dolusu sevgiler saygılar

@Ersinseyda

Ersincim Merhaba

Ben sana demiştim, bademcikleri aldırma, diye. Bak onları aldırdın vucudun mikroplara karşı ileri karakolunu kaybetmiş oldu. Hemen hastalandın. Geçmiş olsun diyorum. Şimdi nasılsın. İyileşebildinmi.
Bu hafta İsparta yolu üstündeki Karacaören barajına gidip bir balık yiyelim diye düşünüyoruz. Ne dersiniz gidelimmi. Tabi bisikletlerle. Onay gelirse, gezi duyurumuzu yapalım diyorum. Ama sabah 8.30 gibi buluşup pedala basmalıyızki günü tamamlayalım. Haber bekliyorum.

Sevgi ve selamlarımla.
Hoşçakal.

ender abı guzel bı gezi olmus elınıze salık pazar gunu sızde gelın ıstersenız lara kum ormana baya zevklı oluyoo dogayla ıc ıce mukemmel cam kokuları ertan abı ıle ıletısım kurarsanız o sıze nerede n zaman bulusacagımız hakında bılgı verır sızlerıde aramızda gormekten mutluluk duyarız !!! saygılarımla Ersin we gelmek ısteyen butun Antalya'lıları

ender abi harika bir birliktelik oluşturmuşsunuz. sevgiyle kalın

@adiga_

Merhaba Ersin

Gezimizi beğendiğine sevindim. Ertan la hep eskiden beraberdik. Okul için derslere çalışmaya başladığında ayrıldık. Ama şimdi yeniden birleşiyoruz tabiki. Bundan sonra beraber de pedallarız.
Sevgilerimle.

@boreas

Merhaba,
Teşekkür ediyorum ilgin için . Evet dediğin gibi, güzel bir gezi yaptık. Tabi çok iyide arkadaşlığımız var. Herkese bizim gibi dostluklar dilerim.

Hoşçakalın.

• Beğen
Tepkiler: boreas
Geri