Scudo Sports

Antalya-24 Şubat 2008 Eşim ve ben pazar gezimiz.

Haklısın Ender abicim bu havalarda gezmeyicegiz de ne zaman gezecegiz hepberaber :) birlikte pedallamanın en zevkli zamanları bu zamanlar.

Scudo
Ender abi sağolasın, özlemişim sitemi. Alttan ikinci resimde bizim ev de girmiş. Ellerine sağlık. Bu arada o koca binaların ne güzel manzarası var, balkondan denize atla. :D

• Beğen
Tepkiler: Ender Alıcıoğlu
Ender bey ve eşine selamlar,
Pazar alısverişli tandem bisiklet nefis...
Bir sorum olacak; tandem bisiklette arkadaki eş tecrubesiz olursa kumandası zormu ? Ortalama sürat ne oluyor? Yokuşlar sorun oluyormu? Bu tip bisikletle uzun turlara çıkılırmı veya siz çıktınızmı? v.s. Daha önce yazıldımı bilmiyorum ama Tandem tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Yolunuz açık olsun...

• Beğen
@coşkun ayaz

Merhaba Çoşkun bey

Sabahtan İzmir'e gidip şimdi yeniden Antalya'ya döndüm. Mesajınızı şimdi görüp cevap veriyorum. İlgilenip okuduğunuz içinde teşekkür ediyorum.

Arkadaki eş tecrübesiz olup, öndeki eşe yani kaptana güveni tamsa hiç sorun yok. Tecrübelerimle sabittir.

Arka tarafa çok iyi bisiklet kullanan arkadaşlarım bindiğinde, arkadan kendileri bisiklete yön vermeye çalıştıkları için kullanım çok zor oluyor. Ama eşimle giderken o bana tam güvenip kullandığı için, kullanımda en ufak bir problem olmuyor.
TAndemde en büyük problem yokuş çıkmak. Tandem in ağırlığı, bir de eşin gücünün sizle aynı oranda olmaması biraz çekişi düşürüyor. Ama inişlerde benim diyen bisikletçi yetişemior. İnişte en yüksek hızımız 71 km. Normal rüzgarsız havada pedallı hızımız 25 - 30 km civarında oluyor. Yokuşlar hariç tabi.

Uzun yol olarakta 4- 5 Günlük Muğla gökova körfez gezimiz var . Antalya da ise günlük rekorumuz 125 km gibi hatırlıyorum.

Tandemimizde 2006 mayıs ayında alındı şu anda kilometre saati 5000 km yi geçmiş bulunmakta. :eek:

Geçen sene yanımıza arkadaş bulabilseydik, Antalya , İzmir turu yapmayı düşünüyorduk, ama arkadaş olmayınca ikimiz yalnız başımıza pek güvenip yollara düşemedik, kısmet bu seneye bakalım diyoruz. :)

İşte aklıma gelen tandem hakkında anlatacaklarım bunlar. Yardımcı olabildiysem ne mutlu.

Sevgi ve selamlarımla.

• Beğen
Tepkiler: coşkun ayaz
İyi günler Ender bey,
Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim. Sizin diğer yazılarınızdanda çok faydalandım. İyiki sizin gibi güzel insanlar var bu ülkede. Görüşüp tanışmak ve birlikte bisiklet kullanmak dileğiyle.
Yolunuz açık olsun...

• Beğen
çok güzel kareler imrendim vallaha.ayaklarınıza sağlık çok bomba bir gezi olmuş paylaşım için teşekkürler.

@emrullah

İlgine teşekkürler ediyorum. ;)

Havanın güzel olduğu ve boş olan günlerimizde, bisikletimizle gezip, gezdiğimiz yerleride sizlere tanıtmaya çalışıyoruz.

Çok daha iyi geziler sizlerin olsun diyorum. :)

Sevgi ve selamlarımla.

Ender Abi önceliklle fotolar için çok teşekür ediyorum.daha öncede mevzusu geçmişti ANTALYA gönlümün başkenti...2005'in kasım ayında gelmiştim Antalya'ya çok zaman geçmiş özlemişim...

Ender abicim kış ayı yaramış gibi gözüküyor sanki biraz göbek yapmışsın:)

• Beğen
@backbone

Ahmet'cim ilgine bende teşekkür ediyorum.

Çalışmaya başladık diye oldu o göbek ama bahar ayları geldi, gene bisiklete binip eritmeye çalışacağız, göbeğimizi. :)

Sevgi ve selamlarımla.

Geri