@coşkun ayaz
Merhaba Çoşkun bey
Sabahtan İzmir'e gidip şimdi yeniden Antalya'ya döndüm. Mesajınızı şimdi görüp cevap veriyorum. İlgilenip okuduğunuz içinde teşekkür ediyorum.
Arkadaki eş tecrübesiz olup, öndeki eşe yani kaptana güveni tamsa hiç sorun yok. Tecrübelerimle sabittir.
Arka tarafa çok iyi bisiklet kullanan arkadaşlarım bindiğinde, arkadan kendileri bisiklete yön vermeye çalıştıkları için kullanım çok zor oluyor. Ama eşimle giderken o bana tam güvenip kullandığı için, kullanımda en ufak bir problem olmuyor.
TAndemde en büyük problem yokuş çıkmak. Tandem in ağırlığı, bir de eşin gücünün sizle aynı oranda olmaması biraz çekişi düşürüyor. Ama inişlerde benim diyen bisikletçi yetişemior. İnişte en yüksek hızımız 71 km. Normal rüzgarsız havada pedallı hızımız 25 - 30 km civarında oluyor. Yokuşlar hariç tabi.
Uzun yol olarakta 4- 5 Günlük Muğla gökova körfez gezimiz var . Antalya da ise günlük rekorumuz 125 km gibi hatırlıyorum.
Tandemimizde 2006 mayıs ayında alındı şu anda kilometre saati 5000 km yi geçmiş bulunmakta.
Geçen sene yanımıza arkadaş bulabilseydik, Antalya , İzmir turu yapmayı düşünüyorduk, ama arkadaş olmayınca ikimiz yalnız başımıza pek güvenip yollara düşemedik, kısmet bu seneye bakalım diyoruz.
İşte aklıma gelen tandem hakkında anlatacaklarım bunlar. Yardımcı olabildiysem ne mutlu.
Sevgi ve selamlarımla.