Scudo Sports

Antalya-2 kişilik bir gezi-10 Mart 2007 cumartesi.

@hdeveci

Harun cum merhaba
Nasılsın, sanıyorum işlerin biraz ypğun. Yoksa seni daha sık forumda görürdüm. Aman, ev halkı ve senin sağlığın yerindedir umarım.
Bir gün gene beraber pedallamak üzere.

@H.Can Demirel

Can cım merhaba

Valla bende bir dün girmedim, gene foruma yetişemez oldum. Yaz yaklaşıyor, havalar iyileşiyor ya, tüm bisiklet severler yollarda, bunun sonucunda da forumda tabi süper bir yoğunluk oluyor. Kışın acısını çıkarıyoruz.
Yakında gene tek kişilik bisikletime binmeye başlarım herhalde ama, şu yaralar bir iyileşsin.

Hepinize çok teşekkür ederim.
sevgi ve selamlarımla.
Hoşçakalın.

Scudo
Değerli büyügüm güzel abim ve ablama sıcacık meraba.
Ender abi fotoğraflara dalmış okuya okuya gidiyordum takii sona doğru yazdığın sunuma gelene dek.O değil de yalnız kaldığımdan hani..alt ve üst komşular bu deli ne diye kendi kendine gülüyor diyecekler.
Büyük geçmiş olsun diyorum.Güzel olan da bu değil mi,nerden neyin nasıl geldiğini bilmeden yaşamak,ya da pedallanmak diyelim.
Ablama ve kardeşlerime selam.
Yüregim ve Sevgimle...

'''Bir gün hepimizin Aile olarak bir arada pedal çevireceği gün de gelecek.'''

Allah bana da böyle bir eş, böyle bir evlilik nasip etsin :) Ender Abi hep hayranlık duyuyorum sizleri arka arkaya bisiklet üzerinde görünce. Birkaç gün bize ailemizi aratmamıştınız ya, cidden sanki ailemden birileri gibi oldunuz, özletiyorsunuz kendinizi... :(

Her zaman bekliyoruz Ankara'ya lütfen buyrun gelin. Biz de yine yakın bir zamanda Antalya'ya gelmeyi düşünüyor ve istiyoruz.

Paylaşımın için çok teşekkürler. Başta aileniz olmak üzere tüm Antalya'ya saygılarımla...

• Beğen
Tepkiler: Ender Alıcıoğlu
@candede

Cancım merhaba,

Bazen banada olur, birşey okurken gülmek. İnan allahtan evden bağlanıyorum nete, yoksa dışarda olsa, bizi deli diye içeri atarlar.
Güzel bir gezi oldu. Biliyorsun, İlknur ablanda, en az benim kadar bisikletten zevk alıyor. Onunla çıktığımızda, hiç sıkılmıyoruz.
Senide bayağı özledik. Yokmu buralara bir seferin daha.
İlknur da selam söylüyor, kızlarda.
Sevgi ve selamlarımla.

@erkuty

Erkutcum merhaba

Düşüncelerin için çok teşekkür ederim. İnşallah sanada, İlknur ablan gibi, anlayışlı bir eş veriri, Allah.
Bizlerde sizleri çok özledik. Yeniden gelmek istemenizede çok sevindik. İnşallah bir daha gelirsiniz. Doya doya gezeriz. Ankara tarafına gelirsek, sizleri görmeden kesinlikle ayrılmayız.
Antalya ya bekliyoruz.

Sevgi ve selamlarımla.
Hoşçakal.

Ender Abi İlknur Abla ile başbaşa sakin bir gezi yapmışsınız. Çaylarınızı yudumlarken ne güzel dinlenmişsinizdir ohhhh...

Ormandaki olay da baya bir adrenalin salgılatmış size. Böylece sıradan bir turu unutulmaz hale getirdiği için iç lastiğe teşekkür ediyoruz ehhe... :D

@KevSerSeri

Kevser merhaba

Hakikaten, bazen de yanlız başımıza gezmekte çok zevkli oluyor. Ama işte tenha yerde dış lastik yarılıncada korkup kalıyoruz.

Ama genede çok zevkli bir geziydi.

Sevgi ve selamlarımla.

Dış lastiğin yarılmasıyla ilgili mutlaka bilen vardır ama ben yinede yazıyım dedim,

Ben yanımda yedek iç lastikle beraber birde eski bir yol bisiklet dış lastiğinden kesik parçayıda yama için taşıyorum,

yarığın olduğu yerde iç lastiğin etrafına bu kesik parça sarılıp lastik şişirildiğinde orjianliyle aynı oluyor.

sadece bilmeyen olabilir diye yazıyım dedim, bende tamirciden öğrenmiştim, uyguladım ve uzun süredir öyle gidiyor,

@cruiser76

Verdiğin bilgi için çok teşekkür ediyorum.
Okumaya başladığımda, ''yedek iç lastikle birde yanımda dış lastik taşıyorum'', diyeceksin sanmış ve ödüm kopmuştu.
Dediğin çok mantıklı, ama ben lastiği tamir ettiğimde, dış lastiğin yarığını görmedim. Şişrdiğimde bile görmedim, ters tarafta kalmış demek tam binerken iç lastiğin dışarı fırtladığını gördüm. Ama orda yeniden o lastiği söküp get koyup ( senin tarif ettiğn işlemin gerçek adı gettir.) yeniden yola devam edebileceğim bir yer değildi. Issız korkutucu bir yerdi. Onun için, işin kolayına kaçtık ve tabana kuvvet medeniyete doğru koştuk.
Ama sana teşekkür ediyorum, bilmeyenlerin başına geldiğinde faydalanabilirler.

Sevgi ve selamlarımla.

@abrean

İlgin için çok teşekkür ederim.
Sevgi ve selamlarımla.
Hoşçakalın.

arkadaslar evet cok guzel bır gezi oldu bende de fotolar var ama foruma yeni uye oldugum ıcın pc den nasıl resım atıldıgını bılmıyorum o yuzden atamadım k.bakmayın Ender abıye de bu organızasyondan dolayı tesekkur ederım esınede aspendosa ucretsız bısı gezdırme ımkanı sagladıgı ıcn

Geri