Ender Alıcıoğlu Production'ın

gururla sunduğu yine çok güzel bir antalya gününde çok güzel bir geziydi, tüm antalya ekibine katılım için teşekürler, benim gibi grubun yeni üyelerinde Mustafa'ya gezi için yaptığı hazırlık ve Serik'deki bahçelerinden yediğimiz çağlalar için ayrıca teşekkürler. Ersincim, 1 nisan'da sigarayı bırakma sözünü unutma, hiç başlamamak en güzeli de, keşke senin yaşındayken bırakabilseydim ben bu sigarayı,neyse oldukça azalttım bugünlerde seninle birlikte ben de bırakıcam bak döneklik yok ha, bırakırsan bi hediye de ben alacam valla söz!!! Itırcım valla helal böyle bi mesafeye pek alışık olmadığın halde bize uyum sağladın, umarım bi iki gün çekiceğin ağrılar seni bizden ayırmaz

Deli Ertan, birader sen neyle çalışıyon yaf, senin tempoya yetişmek için motor takmak lazım valla. ehehe! Ceyhun her zamanki gibi formundaydın moruk, sana kilolu diyenler utansın

(ödemeyi haftaya yaparsın) Ve bugün bizimle olan grubun tüm elemanlarına tekrar teşekkürler, son olarak Ender abi, İlknur abla ve Tarık bugün ufak tefek kopmalar oldu yolda, özür dilerim kendi adıma, bi daha gruptan koparsam ayarsız jant gibi 8 oliyim

, haftaya görüşmek dileğiyle...