Scudo Sports

Antalya 11 Mayıs 2008: Isparta'ya gelir gibi olduk!

Gelin efendim gelin!! bu geziler bitmezzz:D yarın bir gezimiz daha var kendine güvenen gelsin!!:) ama yanınızda pompa ve yedek lastik bulundurun derim hazırlıklı gelmek var yolda kalmak var:D şaka şaka :D yolda kim kalmışki bizim turumuzda kimseyi yollarda bırakmadık bırakmayızda ;) Herkes yardımlaşma içinde zaten..
Yarın Müze önunde heykel gibi dikiliyoruz bizi heykel sanıp müzeye girmeyin sakın bizi görünce tanırsınız heyo deyin yeter!:D veee 9 da çakırlara kalkıyoruz! Uzun yolculuk sayılmaz ama yeniyi zorlar!(ama iyidir açılırlar!:p):eek: hoşcakalın Antalyalı bisikletdostları!!
hoşcakalın

• Beğen
Tepkiler: basri
Scudo
Özledim Sizleri ve Antalyayı :)

Hafta içi geliyorum inşallah!!!

Ispartaya gelir gibi olmuşsunuz hakikaten de :)
Güzel bir tur olmuş bundan sonrakilerde beraber olmak ümidiyle ;)
Ercan

• Beğen
Tepkiler: basri ve ZekiAlper
Ercan abi hoşgeldin ya sagsaglim geldigine sevindik!! güzel bir Ispartaya iniş yolu biliyorum(z) ama Google Earth Gökay la birlikte gidersek daha kesin olur yolu bulmak açısından!:eek: henüz o mertebeye erişemedim :D Hadi gözün aydın hopelarla o daglar o tepeler ne inilir beah!! ;)

• Beğen
Tepkiler: Ercan Bayram
valla süper bi gezi olmuş eeeee gökay beyi yanına alan işte bu yollardan gider adam resmen bi daha gelmesinler die mi ne bilinmeyen yollara sokuyo insanı

Geri