Scudo Sports

Antalya-11-Mart-2007 Pazar Karacaören Barajı Gezisi

herkese merhaba,
Sercan gelişini 4 gözle bekliyoruz. Yolculukla ilgili detaylarını yazman yeterli :).
görüşmek dileğiyle..
Umarım pazar günü katılımı yüksek, güneşi bol ve eğlenceli 1 tur olur hepimiz için... :)

sevgi-SİZ'le
ceyhun

Scudo
Sercan geliyorsa Turda bende varım demektir :)

Pazar günü görüşmek dileği ile ;)

Herkese merhaba

Sercan burayı okuda ona göre yetiş gel. Bu geziyi sana atfediyorum. Madem geleceksin. Gezi senin adına oldu ona göre.
Bisiklet Forum Antalya Ekibi, Sercan'ın gelişi şerefine Karacaören baraj gezimiz.

Ya arkadaşlar, lütfen benim ulaşamadığım arkadaşlara da ulaşmaya çalışın. Ben cepten mesajda attım ama genede ulaşamadıklarım olabilir sizlerde biraz haber salın sağa sola.
Sevgi veselamlarımla.

cok tesekkur edıyorum arkadaslar ınternettekı problemden dolayı gıremedım sımdı bılet almaya gıdecem bu gece bınıyorum muhtemelen yarın sabah saatlerınde antalyada olurum tam kacta oldugunu ercanla telde konusurum aldıktan sonra ona gore ercanla karar verırız bulusacagımız yere valla bende cok heyecanlandım :D kendınıze cok ıyı bakın gorusmek usere

selam ender abi,malini okudum anlayışın için teşekkür ederim...iki haftadır turlarda katılamak istediğimi belirtiyorum...sizinle pedallamyı ne kadar istediğimi farketmişsindir...en yakın zamanda beraber olmak dileğiyle ...kolay gelsin..baraj gezisi fotoğraflarını ilgiyle bekliyorum...

@mustafateke34

Serik serik serik serik serik serik serik :D
serik duyunca aklıma hep serik minibüs şoför'ünün bağırması geliyor :)

Mustafa abi bizlerde seninle tanışmak isteriz bir ara da Serik e geliriz ;)

Tur a %100 geliyorum
(sercan geliyor :))

@Ontario

OOOOOOOOOOO Erol da geliyor süper :eek:

baya gelen var çok güzel fotoğraflar çekeceğiz sizler için :)

bu tur da foto kameramı da alacağım yanıma

selamlar bıletımı aldım yarın ınsallah saat 7 gıbı antalyadayım gorusmek uzere bu arada cok mutlu oldum yaww :D

@Sercan Gedik

Vay Sercanım.
Bu gün dışardaydım. konuşamadık senle. şimdi eve döndüm, gene bayağı bir maceralı bisiklet gezisi yaptık. Şu aralar bisiklet gezilerim hep macera oluyor. 2 kişilik ekiple , yani eşimle gezdik. Sonra anlatırım. :p
Keşke erken gelseydin. Seni yatıracak bir odamız mevcuttu. Bizde kalırdın. Tüh. valla. Daha olmadı pazar akşamı bizde kalırsın. Sonra gidersin.
Ya yanlız, benim balkonda 5 . katta tandemin yanında bir Kron 2000 gıcır gıcır duruyor, bu kimin ki acaba:D
Sabah arabayla 7.00 de garaja seni almaya geliyoruz. Kahvaltıda bizdeyiz. Sonra 8.30 da buluşma yerine gideceğiz. arabada uyumayı unutma.
Sevgi ve selamlarımla.

@mustafateke34

Mustafacım merhaba
sende gelebilsen güzel olurdu, ama sen bisikletini hayırlısı ile bir al. Senin o taraf bir gezi ayarlarız. Sende bizi Serik taraflarında bilmediğimiz yerlere götürürsün.

Görüşmek beraber pedallamak. üzere.
Hoşçakal.
Sevgi ve selamlarımla.

@Ender Alıcıoğlu

selamlar ender abıcım valla o kron 2000 ın merakı sızlerle tekrar gorusecek olmanın heyecanı otobuste benı pek uyutmayacak sanırım ama ıdare edecez artık :D gorusmek uzere kendınıze cok ıyı bakın

Ben ve eşimde geliyoruz.

Karacaören barajı duy sesimizi,
Yarın kısmetse yanına geliriz,
Neşe, dostluk, kardeşlik, hep beraberiz.
İki tekeriz yanınıza geliriz. :D

Karacaören barajı bizi görünce pek şaşıracak :D
10-15 tane taytlı kafada kask bisikletli bir ekip :)

her zamanki gibi onlar bana Hello diyecek
ben Aleykümselam diyeceğim
Anaaaa Türk'müşşş

Diye bir olay gerçekleşiyor artık çok doğal geliyor bana :D

Sercan beklediğine değdiğini göreceksin Yeni Kronunu görünce ;)
Ben topladım diye söylemiyorum ama gerçekten çok güzel oldu Ender abi de çok beğendi :)

SAbırsızlıkla gelmeni bekliyoruz turdan sonra okursun artık bu yazımı

güzel hava ve güzel insanlar sayesinde çok zevkli bi gezi oldu, ee nasıl başlarsa öyle gidermiş derler, bundan sonra da aynı güzellikte tur ve gezilerde birlikte pedallamak dileğiyle! fotoğrafları heyecanla bekliyorum

Evet konur a katılıyorum çok güzel bi gezi oldu 125 km yi gördük ayrıca barajıda gördük herşey çok güzeldi .........

süperdi süper süper süper

Gelemeyenler resimleri görünce çok üzülecek :)

Ender abiden resimleri bekliyoruz herkes resimleri teslim etti artık top Ender abimde :D

söz sende Ender abi :)

Geri