Ender Alıcıoğlu
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 3.922
Antalya Manzaralı Spd pedal antrenman gezim.
3 Aralıkta yapacağımız kalabalık gezimiz için Ertan’dan emanet mtb bisikleti aldım.
Pedallar spd olduğu için 1 ay önce alıp, daha hiç kullanmadığım, ayakkabıları giyip bir deneme sürüşü yapayım, dedim. Bu deneme sürüşü de hayatımda ilk spd pedal denemesiydi.
Bu pedalları , kullanmayı öğrenmeliydim. Hakikaten süper bir şeymiş. İnşallah bir mtb bisikletim olurda aldığım spd pedalları da takıp onu kullanırım.
Çekiş ve güç birden artıyor eskiden 1 e 1 çıktığım yokuşu şimdi 2 ye 3 çıktım . şaştım bu işe.
Şimdi size Antalya’nın kıyısında Lara tarafına doğru yaptığım spd gezimi fotoğraflarla anlatayım.
Evde balkonda, Ertan'dan aldığım emanet bisikletim.
(link)
Işıklar semtinden manzaralar.
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
Dedeman otelin denize giriş rıhtımı(link)
Bambüs kampink
(link)
Balıkçılar oltaları atmışlar.
(link)
Şimdi Fener mevkiindeki parktayım, kıyı boyu gidiyorum. Lara’ya doğru.
(link)
(link)
Testiden akan suya da maşallah.
(link)
(link)
(link)
Ve nihayet Meşhur düden şelalesine geliyorum. Süper bir debisi var bu gün suyun.
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
Bunların birini Kevser’e armağan edeyim bari. O suyu çok sever.
(link)
(link)
(link)
Karpuz kaldıran Askeri tesisleri
(link)
Su deniz üstünde zerrecikler halinde uçuşuyor.
(link)
Bu gözüken beyaz saray gibi binada, benim sevgili bisiklet arkadaşlarım, forumdan da tanıdığınız Ufuk ve Ersin ‘ in, çalıştıkları iş yerleri . Şimdi ordadırlar.
(link)
Düden’in yukardan gelişi.
(link)
(link)
Sonrada daha ilerde Ertanların eve giitim ve bisikletlere bakım yaptık. Ertan kendi bisikletini tamamen dağıttı. Benim emanetinde disk frenlerini söküp balatalarını değiştirdi.
E yarın inşallah süper gezimiz var, ona hazırlanıyoruz.
(link)
Benim bisiklet bitti yola çıkmaya hazır.
(link)
Ertanın bisiklet darmadağınık.
(link)
Benim bisiklet bittikten sonra ben eve doğru yola çıktım. Tam şehrin öbür ucu nerdeyse.
Bu spd pedallardan çok memnunum ama herkes mutlaka düşeceksin dediği için çok tedirgin oluyorum. Yolda devamlı çıkart tak yapıyorum. İnşallah düşmem, bunun düşüşü de bence çok kötü olur. Düşersem herhalde, bir daha takamam gibi geliyor.
İşte benden bu kadar.
Aklıma gelmişken, tek başına dolaşmayı hiç ama, hiç sevmedim. Ben arkadaşlarla dostça yapılan gezilerden zevk alan birisiymişim. Tek kişi gezi, bana göre değilmiş. Serkan’ı tek başına gezebildiği için, kutluyorum. Demek alışmak lazım.
Herkese sevgi ve selamlarımı gönderirim.
Hoşçakalın.
3 Aralıkta yapacağımız kalabalık gezimiz için Ertan’dan emanet mtb bisikleti aldım.
Pedallar spd olduğu için 1 ay önce alıp, daha hiç kullanmadığım, ayakkabıları giyip bir deneme sürüşü yapayım, dedim. Bu deneme sürüşü de hayatımda ilk spd pedal denemesiydi.
Bu pedalları , kullanmayı öğrenmeliydim. Hakikaten süper bir şeymiş. İnşallah bir mtb bisikletim olurda aldığım spd pedalları da takıp onu kullanırım.
Çekiş ve güç birden artıyor eskiden 1 e 1 çıktığım yokuşu şimdi 2 ye 3 çıktım . şaştım bu işe.
Şimdi size Antalya’nın kıyısında Lara tarafına doğru yaptığım spd gezimi fotoğraflarla anlatayım.
Evde balkonda, Ertan'dan aldığım emanet bisikletim.
(link)
Işıklar semtinden manzaralar.
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
Dedeman otelin denize giriş rıhtımı(link)
Bambüs kampink
(link)
Balıkçılar oltaları atmışlar.
(link)
Şimdi Fener mevkiindeki parktayım, kıyı boyu gidiyorum. Lara’ya doğru.
(link)
(link)
Testiden akan suya da maşallah.
(link)
(link)
(link)
Ve nihayet Meşhur düden şelalesine geliyorum. Süper bir debisi var bu gün suyun.
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
Bunların birini Kevser’e armağan edeyim bari. O suyu çok sever.
(link)
(link)
(link)
Karpuz kaldıran Askeri tesisleri
(link)
Su deniz üstünde zerrecikler halinde uçuşuyor.
(link)
Bu gözüken beyaz saray gibi binada, benim sevgili bisiklet arkadaşlarım, forumdan da tanıdığınız Ufuk ve Ersin ‘ in, çalıştıkları iş yerleri . Şimdi ordadırlar.
(link)
Düden’in yukardan gelişi.
(link)
(link)
Sonrada daha ilerde Ertanların eve giitim ve bisikletlere bakım yaptık. Ertan kendi bisikletini tamamen dağıttı. Benim emanetinde disk frenlerini söküp balatalarını değiştirdi.
E yarın inşallah süper gezimiz var, ona hazırlanıyoruz.
(link)
Benim bisiklet bitti yola çıkmaya hazır.
(link)
Ertanın bisiklet darmadağınık.
(link)
Benim bisiklet bittikten sonra ben eve doğru yola çıktım. Tam şehrin öbür ucu nerdeyse.
Bu spd pedallardan çok memnunum ama herkes mutlaka düşeceksin dediği için çok tedirgin oluyorum. Yolda devamlı çıkart tak yapıyorum. İnşallah düşmem, bunun düşüşü de bence çok kötü olur. Düşersem herhalde, bir daha takamam gibi geliyor.
İşte benden bu kadar.
Aklıma gelmişken, tek başına dolaşmayı hiç ama, hiç sevmedim. Ben arkadaşlarla dostça yapılan gezilerden zevk alan birisiymişim. Tek kişi gezi, bana göre değilmiş. Serkan’ı tek başına gezebildiği için, kutluyorum. Demek alışmak lazım.
Herkese sevgi ve selamlarımı gönderirim.
Hoşçakalın.