geloturikidakka
Daimi Üye
- Tepki
- 175
- İsim
- Olgun Z.
- Bisiklet
- Diğer
Arkadaslar abiler kafama takılan birşey var.. Yaklasik 1aydir forumdayim bisiklet alacagim veya toplayacağım onun arastirmasini yapıyorum. İlk başta fixie düşündüm sonra vazgectim çünkü turlar cazip geldi (500km mesafelerde). Sonra içimdeki aksiyon merakı( düz yolda bile çukurdan gecerim surekli kaldirima in çık yaparım
) beni MTB lere sardırdı. [Karadenizliyim normal dağ bisikleti istemem
] Neyse arastirirken baktim bazı ilanlara adam 3 - 4 - 5 milyara bisiklet almış 1yıldır kullaniyor çizik yok diyor satarken.
-Benim anlamadigim bir bisiklete ( MTB ) bu kadar para verip şehir içinde binmeye değer mi yada benim bütçem az da ondan mı böyle düşünüyorum?
Bisiklete binince yada o kadar donanimli bir bisiklet alınca ben bütün özelliklerini kullanmak isterim yanlış mı düşünüyorum?
En azından benim bisikletim olsa illaki bir yerlerinde çizik soyuk olur gibi :-/
#Benbisikletebisikletdememçizikolmadan
Not :Konu yanlış yerde olabilir kusura bakmayın.
-Benim anlamadigim bir bisiklete ( MTB ) bu kadar para verip şehir içinde binmeye değer mi yada benim bütçem az da ondan mı böyle düşünüyorum?
Bisiklete binince yada o kadar donanimli bir bisiklet alınca ben bütün özelliklerini kullanmak isterim yanlış mı düşünüyorum?
En azından benim bisikletim olsa illaki bir yerlerinde çizik soyuk olur gibi :-/
#Benbisikletebisikletdememçizikolmadan
Not :Konu yanlış yerde olabilir kusura bakmayın.