selamlar.
Whistle Miwok 1053D almaya karar verdim. Ancak Eskişehir de oturuyrum ve burada satılmıyor. En yakın olarak Ankara ya gidebilirim. Ankarada nerede satılmakta bi dükkan çarşı adı verebilirmisiniz acaba
Kardeş yenimahallede performans bisiklet var.ORada bulursun.İnternet sitesine resimleri ekleme aşamasındalardı.Bilmiyorum eklendimi ama miwok 1053 d vardı.Sahibi sadun beker tel no:0312 343 21 17 kardeşim.Bir ara kontrol et derim.Aynı zamanda istediğin kadro üzerine istediğin donanımlarda bisiklet de topluyorlar.Uygun fiyata.Oda olabilir.İlla 1053 d alıcam deme.Çok güzel bisikletler çıkıyor ortaya
cok teşekkür ederim herkese esk dede sorduğum her kişi erdoğanlar bisikleti öneriyor. tam olarak nerde burası ilk defa gidicemde ankaraya herkese teşekkür ederim.
kızılaydan 189 sancak mah otobüsüne binersen tam önünde inersin.. ya da yıldız minibüslerine binip turan güneş bulvarında inip yukarı 10 dk yürüyebilirsin..
erdoğanların yeni yerini biraz daha kolay bulabilmeniz için bir kroki hazırladım.
kısaca, Turan güneş bulvarından Oran'a doğru giderken Turan güneş bulvarında yokuş başladığında, yokuşun tam ortasındaki ışıklardan sola dönüyorsunuz, gerisi zaten açık;
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.