Mustafa MEDENİ
Üye
- Tepki
- 0
- İsim
- Mustafa MEDENİ
- Başlangıç
- 2010—11
- Bisiklet
- Kron
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti
@trinitrotoluen merhaba ben yeni katıldım aranıza sizden bir ricam olacak yardımlarınıza ihtiyacım var etimesguttan 05.09.2019 ile 10.09.2019 bisikletim çalındı bende bir bisiklet kullanıcısı olarak bana yardımcı olabilirmisiniz şimdiden teşekkürler sitede fotoğraf ve ilan yayını paylaşamadım yeni olduğum için buladım ?sizinle paylaşmak istedim anlayışınız için şimdiden teşekkür ederim ne yapmam lazım saygılar

Bu hızlı bir giriş oldu ama bu siteyi yeni duydum ve katıldım bundan sonrada inşallah birlikte pedallamak ümidiyle
Bisikletim siteden çalındı polis müracaatı yapıldı yalnız yakalanmadı iz yok faili meçhul gitti KRON XC 750 siyah kron göründüğü gibi bu şekilde kayıp
Etimesgut ahimesut mahallesinden çalınmıştır
Gören duyan ilgili arkadaşların ilgisine ihtiyacım. Var bana yardımcı olursanız sevinirim ... çok sevdiğim bisikletimi bulmak istiyorum lütfen lütfen lütfen lütfen ?

Bu hızlı bir giriş oldu ama bu siteyi yeni duydum ve katıldım bundan sonrada inşallah birlikte pedallamak ümidiyle
Bisikletim siteden çalındı polis müracaatı yapıldı yalnız yakalanmadı iz yok faili meçhul gitti KRON XC 750 siyah kron göründüğü gibi bu şekilde kayıp
Etimesgut ahimesut mahallesinden çalınmıştır
Gören duyan ilgili arkadaşların ilgisine ihtiyacım. Var bana yardımcı olursanız sevinirim ... çok sevdiğim bisikletimi bulmak istiyorum lütfen lütfen lütfen lütfen ?
Son düzenleme: