Scudo Sports

Ankara'da Kron XC 750 çalıntı

Tepki
0
İsim
Mustafa MEDENİ
Başlangıç
2010—11
Bisiklet
Kron
Bisiklet türü
Dağ bisikleti
@trinitrotoluen merhaba ben yeni katıldım aranıza sizden bir ricam olacak yardımlarınıza ihtiyacım var etimesguttan 05.09.2019 ile 10.09.2019 bisikletim çalındı bende bir bisiklet kullanıcısı olarak bana yardımcı olabilirmisiniz şimdiden teşekkürler sitede fotoğraf ve ilan yayını paylaşamadım yeni olduğum için buladım ?sizinle paylaşmak istedim anlayışınız için şimdiden teşekkür ederim ne yapmam lazım saygılar

99401389-39D6-40E2-9948-1C5849AFD704.jpeg

Bu hızlı bir giriş oldu ama bu siteyi yeni duydum ve katıldım bundan sonrada inşallah birlikte pedallamak ümidiyle

Bisikletim siteden çalındı polis müracaatı yapıldı yalnız yakalanmadı iz yok faili meçhul gitti KRON XC 750 siyah kron göründüğü gibi bu şekilde kayıp

Etimesgut ahimesut mahallesinden çalınmıştır

Gören duyan ilgili arkadaşların ilgisine ihtiyacım. Var bana yardımcı olursanız sevinirim ... çok sevdiğim bisikletimi bulmak istiyorum lütfen lütfen lütfen lütfen ?

Son düzenleme:
Scudo
@trinitrotoluen
Umarım bisikletinizi bulursunuz. Oturduğunuz yerde güvenlik kamerası varsa kamera kayıtlarından hırsıza belki ulaşabilirsiniz.

Bende Sincan'da oturuyorum. Belki beraber bisiklet sürebiliriz.

İnşallah sürebiliriz ?ama maalesef kamera kayıtlarında takılan görüntü yok hırsız temiz işçilik yapmış giriş çıkışına dair birşey bulamadık teknolojinin nimetinden faydalanamadık anlamış değilim alan çalan kişi en ufak bir kayıt yok ?üzücü yani

@tekincik @tekincik Sincan bölgesinde olma ihtimali yüksek denildi dikkanizde bulunsun sizden ricam mahallede olsun bisikletçilerde olsun gözünüze takılırsa kron xc 750 siyah haberleşirsek sevinirim teşekkürler

@tekincik teşekkür ederim sizden güzel haberler bekliyorum

@tekincik Turlara çıkıyormusunuz sizde ne var bisiklet yol mu dağ mı

@Mustafa MEDENİ Birader, bende bu grupta yeniyim. Geçen ay ufak bir ayak sakatlığı (kemik çatlağı) yaşadım. Raporlu olunca bu gruptan haberdar oldum. :) Ayağa tam şekilde kalkar kalkmaz turlara katılacağım inşallah.

Bende iki tane bisiklet var. Biri BTWIN marka dağ bisikleti, diğeri de CLIMBER marka yol bisikleti.

Ayağa kalkar kalkmaz, beraber bisiklet sürebiliriz.

Geçmiş olsun inşallah bakalım

Hangi mahallede oturuyorsunuz?

Ahimesut mahallesi Etimesgut

İrem Çarşı tarafları

Ona yakın kent konseyi yakınındayım

Geri