Scudo Sports

Ankara'da araba arkası taşıyıcı nereden alınır

Volkan Çağlar

Forum Demirbaşı
Tepki
356
Ankara'da araba arkası taşıyıcı iyi birşey nereden alabilirim.önerileriniz nelerdir??

Scudo
Delta Bisiklet Emek Şubesinde güzel bir ürün var. Erdoğanlar Bisiklet'te de var benzer bir ürün. Delta'daki ürünü kullanıyorum, çok mennunum.

@Teberus

emek şubesi aşti'nin arkasındaki yer değilmi??
erdoğanlar bisikletin yerinide zor olsa da bulmuştum:D
deltadan aldığınız ve memnun olduğunuz ürünün markası ve modeli nedir acaba
ilginiz için de teşekkürler:)

Ankarada erdoğanlar bisiklette var istediğiniz fiyat ve değişik model vardır,verdiğim link size yardımcı olacaktır.

(link)

(link)

Ürün bu, kullanması kolay, katlanır bagaja sığar, kayışları sağlam, üç bisiklete kadar diyor ama, üç bisiklet biraz ağır geliyor bence. İki bisikleti çok rahat taşıyor. Taşıyıcı kolların açısı da ayarlanabilir. Ben başarılı buldum, tercih sizin.

carrefourda var 2 bisiklet taşıyo çok kullanışlı değil ama güzel 25 30 liraydı

@mustea7

Carrefourdan alınmış taşıcıyla bir bisikletimi otobanda bıraktım ben :(:( Aldığınıza alacağınıza pişman olursunuz sonra benim gibi... Bisiklete o kadar para döküp hem arabaınza hemde bisikletinize acımasızlık etmeyin...

Gidin araştırın bulun ve dünyanın en iyi taşıyıcı markası (Mercedes, BMW, Alfa Romeo ve daha bir çok markanın tavan raylarını çeki demiri ve taşıyıcılarını üreten firmadır) THULE'nin taşıyıcılarını alın...

Araba arkasına Thule 968 modelini alın hem station, hem sedan, hem jip hemde hatchback arabanıza rahat rahat takarsınız... ^bisikleti sorunsuzca taşır... 105€ sanırım fiyatı ama ömür boyu kullanacağınız ve sizin başınızı ağrıtmayacak bir üründür ... Kendimde kullanıyorum forumda Hakan yazmanında kullandığını biliyorum ve daha bir çok kullanıcısı mevcut... Okuyanlar yorumlarını yazacaktır...

Geri