Scudo Sports

Ankara

Scudo
Gelecek hafta Ankara'dan yola cıkarak Polatlı dan Yunak yoluna saparak Akşehir ve Eğirdir üzerinden Isparta ya gitmeyi düşünüyorum. Polatlı-Yunak arasını giden varmıdır? acaba güvenli bir yol mudur?

bomboş bi yol akşehire kadar pek araba - insan olmaz..akşehirden sonra sultandağlarını geçeceksin serkan abinin gezilerinde bu yolun fotoları vardı..

• Beğen
Tepkiler: alper kabran
Bana turgut Altınok istifa etmeden önce huzur evinden çıkarken bir isteiğin varmı diye sormuştu bende bisiklet yolu demiştim oda yaparım inş.dedi ama istifa etti xD

• Beğen
Tepkiler: sametutuncu
sanırım ankaranın en büyük kayıplarından biri BAŞKENTimiz olarak bu gibi bir durumla karşı karşıya olması çok acı :S

hoşgeldin hocam,ben de sabırsızlıkla ilk turu bekliyorum havalar da pek iyi değil aslında bu pazar uygun olabilirdi,uyarsa mesajlaşır beraber de turlarız şehirde,iyi akşamlar

@Ekrem Özarslan

hocam haberleşelim ben gelebilirim müsait oldukça turlarız,ismim deniz istersen telimi veririm daha kolay olur

Merhaba arkadaşlar.

Geçen yıllara göre kıyasladığımda bu sene baya bi bisiklet kullanımının arttığını gözlemliyor ve duyuyorum,malasef aynı oranda kazalarda artıyor.

Sizlerden bu konu başlığı altında yaptığınız kazaları ve çözümleri hakkında fikirlerininzi paylaşmanızı rica ediyorum.

Burada topladığımız kaza raporlarını ve dilekçeleri toplu halde yetkililere ulaştırmayı düşünüyorum.
Teşekkürler...

Kişisel hataların ve trafik kurallarına aykırılıktan doğan kazaların dışında ki tüm kazalar trafikte görünülmemek ve farkında olunulmamaktan kaynaklanmakta. Yani sağ şeride çok sinmekten. diye düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: efedeniz4
Arkadaşlar merhaba 1aydır hayalini kurduğum bisikletimi dün aldım.başıkta saydığım semtlerde oturan ve bana teknik konularda yardımcı olabilcek arkadaşlar varsa lütfen yardımcı olsunlar.

@Caner Öğülmüş

bence gez,toz,keyfini çıkar biraz sonra zamanla okuyarak tecrübe ederek edinirsin istediğin bilgileri...forumda çok yararlı bir sürü bilgi var

• Beğen
Tepkiler: Caner Öğülmüş
Geri