Selamlar kıymetli forum üyeleri.
İsmim Mustafa GÜRBÜZ Karabük üniversitesi öğrencisiyim ve aranıza yeni katılmış bulunmaktayım.
yaklaşık 10 yaşlarında olan ve araştırmalarım sonucu Kron XC1000 model olduğunu düşündüğüm Alüminyum kardo bisikletim ile aranıza katılmış bulunmaktayım. Yeni olduğum için ve Bisikletimin kozmetin görünüşü pek güzel olmadığı için yardımlarınızı rica ediyotum şimdiden teşekkür ederim. Bisikletimin aldığım ilk gün çektiğim fotoğrafı ektedir. eğer marka ve modelde yanılıyor isem bilgilendirmenizi rica ederim.
saygılar.
Şehir bisikleti alacağım ama gop-esat civarındayım ve alsam nerede nasıl bineceğim diye düşünüyorum...Her yer araç, yokuş vs...Ümitköy de oturanlar şanslı...Sırf bu yüzden vazgeçeceğim bu sevdadan istemeden
Şehir içinde kullanabilen arkadaş var mı ? Ümitköy tarafları tamam ama esat, gaziosmanpaşa vs buralarda baya araç ve trafik var, yollarda çok müsait değil
Mesela kızılay, ulus a gidip gelebilirmiyim diye merak ediyorum
Arkadaslar yaptiginiz turlarin rotasini,asfalt durumunu,rotada ki arac miktarini yazarsaniz Ankara'da yasayanlara (bende dahil olmak uzere ) alternatif rotalar verebilirsiniz
Her gün işe gidip geliyorum Dikmen-Konya Yolu üzerinden
izin günlerim de belirli gruplar ile denk gelirsek sürüyorum yada Dikmen-Temelli//Dikmen -Polatlı yapıyorum
Çay yolu tarafında maceracı gezginler var cumartesi-pazar tur açarlar (1 gün amatör gezi turu diğer gün yarı performans turu ) genelde amatör 70-80 diğer tur ise 100 k üzeri oluyor
Bgb var bol bol gezerler hızlı bir grup kendini geliştirmek isteyenler katılabilir
abidosd var kalabalıktır.Tüm özel günler de resmi tatil bayram etkinlik olur eğlencelidir.
Sosyal medya kullanmıyorum ama hepsine facebook üzerinden ulaşabilirsiniz.
Herkese merhaba İstanbul2dan Ankara'ya yeni geldim yol bisikleti kullanan arkadaşlarla tanışmak isterim. Ya da grup sürüşleri hakkında bilgi veren olursa sevinirim. İstanbul'da bu tarz organizasyonlar için whatsapp grubu bulmuştum yine forumdan acaba Ankara için de öyle bir grup var mı?