Scudo Sports

Ankara

aynı şeyi bana da yaptılar aynı dükkanda..internet fiyatından daha yüksek bi fiyata satmaya çalıştı...@muratdo

Scudo
şu bisiklet bayisi iyi veya şu bisiklet bayisi kötü diye bir ayrım yapmak istemiyorum ama bana kalırsa SDS'deki arkadaşlar iyi çocuklar istersen onlara gidip durumu anlat sana detaylı şekilde yardımcı olurlar 22 yıldan bu yana kendi iş yerimde müşterilerle ilgileniyorum az da olsa insan sarrafı oldum sayılır :)

Evet delta bisiklet'te bahsedilen şeylere rastlanıyor. İnternet fiyatından çok farklı fiyatlara satabiliyorlar. O yüzden fiyatı ezberleyip gitmek gerekiyor. Geçen gün pompa alacağım 20tl dedi adam. Dedim internette 17 yazıyor hatta havale ile 15 yazıyor dedim. Ondan sonra kurları takip edemiyorum gibisinden birşeyler dedi. Ama satıcıysa bir insan mutlaka fiyatları iyi bilmeli bilmiyorsada kafadan direk fiyat belirtmemeli, en azından girip kendi sayfalarına bakabilirler değil mi?

• Beğen
Tepkiler: muratdo ve bfatih
ben de bisilet alabilirsem sizlere katılmaya istekliyim...hala forumdakilerden bisiklet seçimi konusunda önerilerini bekliyorum...

@ADYY-7 PTE

Sds bisiklete bi uğra derim..Her türlü soruya cevap bulabilir ve tam kullanacagın amaca uygun bir bisiklet sahibi olabilirsin

dün akşam SDS kapanana kadar en az 4 saat alacağım bisiklet hakkında konuştuk. Gerek almak istediğim bisikletle ilgili gerek diğer bisikletlerle ilgili, yeni çıkan ürünler hakkında, aklımdaki sorular hakkında oldukça detaylı sohbet şeklinde bir alışverişimiz oldu. Bu uzun sohbetin nekadarı pazarlık şeklinde geçti derseniz belki 10dk. Sonuç olarak Trek4300 almış bulunmaktayım. Cuma günü inşallah bisikletime kavuşacağım(garip bi heyecan).
SDS'ye ve beni oraya yönlendiren Berkay arkadaşımıza çok teşekkür ediyorum. kendisiylede tanışıp sohbet etme imkanı buldum. Daha sık görüşürüz inşallah.

Boyle aksam uzeri yani ikindinin saonuna dogru olabilir ,duydumki Ankaraya hala kar yagiyormus...:)

yeni bisikletin şimdiden hayırlı uğurlu olsun forumda merakla bisikletinin resimlerini bekliyoruz.

hafta içi ve sonu hergün öğleden sonra saat 16.00'dan 21.00'e kadar bisikletle gezinti ve antreman için vaktim var yanımda kimse olmadığı için cemre parkında 3-5 tur olarak antremanlar yapıyorum yaza hazırlık olarak.

Sds bisiklete bi uğra derim..Her türlü soruya cevap bulabilir ve tam kullanacagın amaca uygun bir bisiklet sahibi olabilirsin
çok çok teşekkürler...ama sds bisikletin nerde olduğunu bilmiyorum ayrıca web sitesi falan var mı...

@ADYY-7 PTE

www.sdsbisiklet.com

Lale sokak No 13/A Sıhhıye ANKARA

0312 229 40 94

Mert yönlerdirdi derseniz sevinirim

@muratdo

Şimdiden hayırlı olsun abi.. Bir şekilde yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.. Çok güzel bir bisiklet tercih ettin kazasız belasız kullanırsın inşallah.. Bundan sonra da sık sık görüşüp yine uzun uzun konuşuruz inşallah :)

• Beğen
Tepkiler: muratdo
Bu akşam bisikletimi almaya gidecektim ama hava çok yağışlı, cumartesi inşallah hava güzel olurda gazideki yarışdan sonra bisikletime kavuşabilirim. Gaziye yeni bizikletimle gelmek isterdim ama heralde benim top arabasıyla geleceğim:) Fotoları en kısa zamanda yapıştıracağım.
Mehmet arkadaşımızın dükkanınada işten güçten vakit bulupta bi uğrayamadım, bisikleti alınca uğrarım inşallah.
Herkese çok teşekkür ediyorum, en kısa zamanda görüşmek üzere...

• Beğen
Tepkiler: d.berkay
Bisikletliler var da binen yok herhalde. Ben de biraz eski ve ağır olan bisikletimi ayağa kaldırıp dolaşmak istiyorum. bu gün elimden gelen konularda bakımını yapmak ve temizlemek için 2,5 saat uğraştım. Tüm çabam yarın binebilmek içindi. Herşeyi bitirip yerine kaldırırken durduk yerde öndeki vitesin teli koptu... Yarın SDS deki arkadaşlarla iletişime geçebilirsem sabah sorunu onlarla halledip onlara katılmaya çalışacağım. Sabah okul açılmadan kapısında olmam lazım.... Yoksa yetişemeyebilirm. Başka kimse de yola çıkmıyor sanırım yarın. (seçim günü).

Hiçbir gezintiyi kaçırmadan katılırım diyecek kadar iddialı değilim henüz ama yeni katılmaya çalışan biri olarak buralarda duyurulan organizasyon olmaması benim için bir handikap.

• Beğen
Tepkiler: ASTRO
dostlar... yeni yine yeniden eymir... diğer hafta yuvaya dönüyorum... cumartesi sabah çıkan olursa tunalıdan beraber çıkş yapalım....

• Beğen
Tepkiler: Elçin Yıldız
Mehmet Keten / Demetevler / 28 kadro toplama

http://i304.photobucket.com/albums/nn166/mktn/5.jpg

İş yoğunluğu, yarışlar hava şartları derken düzeni bozmuştuk. Tekrar başlamak lazım.

Sİze Tavsİyem Çevre Yoludur EskİŞehİr Yolu Kalabaliktir Biraz Cevre Yolundanda Temellİ Yoluna Veya İncek Tarafina Giderseniz Daha Rahat Edersiniz

• Beğen
Tepkiler: pala
Arkadaşlar Ankarada ki kafilenize dahil olmak isterim.bisiklet sporuna yeni başladım.akköprü de oturuyorum ve atatürk kültür merkezi nin trafige kapalı geniş yollarında antrenman yapip kondisyon kazanmaya calısmaktayım.gecenlerde istanbul yoluna cıktım,aoç ye kadar ilerledim cok kalabalık bi yol ve tek başıma çok tedirgin oldum.

Geri