Scudo Sports

Ankara natavegaya decathlon açılıyor

Scudo
Benim içinde çok güzel oldu. Ankaraya yol serisi glelmiyordu. Artık gelir diye düşünüyorum.

Natavega

Dosyalar

• 20150329_162845.jpg
    20150329_162845.jpg
    42,8 KB · Okunma: 38
açılışa özel indirim falan olurmu acaba

ankara'lılara hayırlı uğurlu olsun.

o değilde istanbul'da nimet içerisindeyiz. kıymetini-şükrünü bilene..

Decathlondan istediğim şu İstanbul ve Bodrum mağazaları gibi bisiklet reyonu yapmaları ve çeşitliliğin artması tamam belki Ankara,Bodrum ve İstanbul gibi değil ama potansiyel var bu konuyu daha önce Decathlona sorduğumda İstanbul ve Bodrumun bisiklete daha çok talep olduğunu söylemişlerdi Ankara'da da bence yeterli potansiyel var umarım bunu anlayıp reyonu genişletip çeşitlilik sağlayıp yol serisini getirirler.

Yol serisi alacağım için mağazanın açılmasını bekliyorum. Umarım gelir

@emrahozkan ikea yı ben de çok sevıyorum nedense boyle alısverıs mekanlarını pek sevmem ama ıkea da canım sıkılmıyor ...Özellıkle o 35 , 40 , 45 m2 lık evlerı gezerken :)

Ne zaman açılacak bi bilgisi olan varmı?

decathlon konusunda birkaç şey söylemek istiyorum.

fransız firması olsa da şirketler -firmalar faaliyet gösterdikleri ülkelerin milli nitelik ve değerlerine saygı göstermek zorundadır. sanırım bu konuda hemfikirizdir.
decathlon firmasının kalite ve fiyat politikasına dair sözüm yok; ancak ürünlerinde şimdiye dek hiç türkçe açıklama veya kullanım açıklaması göremedim. bunu normal göremeyiz.

global düşündüğünü öne süren bazı arkadaşların sözlerimi malayani göreceklerinin farkında olsam da bunu önemsemiyorum ve türkiye 'de faaliyet gösteren bütün yerli-yabancı sermayeden dilime hassasiyet göstermelerini istiyorum.

firmanın sitesinde bunu yorum olarak belirtmiş olmama rağmen yayınlamadılar. birtakım ilkeleri falan göstererek açıklamaya çalışmışlar. Ve biz biliyoruz ki bunlar politikanın kılcal damarları.

herkese selamlar.

Ankaraya açılan 2.Decathlon mağazası Kentparktan sonra ancak mağaza küçük olacak beklediğiniz kadar büyük olmayacak ''Hafta Sonu'' mağazası denebilir.
Mağaza müdürü daha önce Samsun Decathlonda müdürüm olan Koral Yonardır kral adamdır vesselam.Açılışa özel indirim olmaz fiyatlar internet fiyatlarıyla aynı olacaktır.

Geri