Scudo Sports

Ankara-Konya Turu

Scudo
Sabah 7:00'da Tıp Fakültesi önünde buluşup Altınapa Barajı'na gidilecektir. Gelmek isteyen olursa bekleriz

Arkadaşlar ben bugün saat 12:00' de biniyorum otobüse Ankara'ya dönüyorum inşallah. Beni burada ağırlayan ve beraber pedal çevirdiğim bütün herkese teşekkür ederim. Allah hepinizden razı olsun. Tekrar görüşmek dileğiyle

• Beğen
Tepkiler: smh42
Biz Teşekkür ederiz Raşit kardeş, Ankara'dan Konya'ya kadar pedal basıp geldiğiniz için.Herzaman bekleriz..Görüşmek dileğiyle

• Beğen
Tepkiler: nükleer kedi
sevğili arkadaşlar bu aralar bir bisiklet turu düzenleyinde gelelim bizde elimizden geldiği kadar bu spora faydalı olalım mesela ankara-urfa ..........ankara-antalya..yani bunun gibi avrupada iron men var ama türkiyedekiler nasıl bilmiyorum. ben bir tane yarış düzenlemeyi düşünüyorum ne kadar iron men arkadaşlar varsa beklerim
2011 yılında 29 mayıs istanbulun fethi gününde temsili bir sancağı bisikletlerle ankaraya getirilecek ankaradan hacıbayram veli camiisinden bir başka temsili sancak konya mevlanaya götürülecek konyada bir gün kalınacak ve işte tüm yarış bundan sonra başlıyor sıkı durun arkadaşlar ankaradan mekkeye hicret haydi buyrun .

Geri