Scudo Sports

Ankara-Konya Turu

Scudo
Teşekkür ederim. Beraber pedallarsak sevinirim :) Bu arada Konya'da uzun yol entrenmanı için en uygun yol neresi acaba? Geçen Beyşehir Yolu'ndan gittim yol hiç güzel değildi. Beli çıkıp geri döndüm ben de.

düz yol istiyorsunuz sanırım..istanbul yolu genel olarak düz ve büyük bir bölümü çift şerit,ayrıca çumra karaman tarafına gidebilirsiniz.müsait olduğunuz zaman haber ederseniz birlikte pedallamayı isterim :)

nerede buluşalım ? çarşıya gelmem bir saat süreceği için soruyorum 15 dk içinde cvp alamazsam başka bir gün inşallah demek zorunda kalacağım akşama başka bi sözüm var :(

@nükleer kedi

bende memnun oldum... yanlız ben 4-5 gün falan bisiklet süremeyeceğim senle ayrıldıktan sonra yayaların mağduru oldum bisikletten düştüm ayak bileğim burkuldu sinir sıkışması varmış ayağımı sardılar..
inşallah daha konya'dasındır daha gezmek isterim senle..

not1 = bu sene bende bir acayiplik var bisikleti ağız tadıyla kullanamayacağım galiba ikide bir engel çıkıyor karşıma.. :bilmiom:

not2 = bundan sonra bisiklet yolunda yaya görürsem biber gazını ve bisiklet pompasını suratlarına yiyecekler yani iyi bir dövecem ne bu çektiğim bu kaçıncı oldu.. :2gunsfiri :Skull-175

@semeket

kardeşim büyük geçmiş olsun :( ben de çok sinirleniyorum bi de kapatıyolar tamamını geçmeye çalışınca da garip garip bakıyolar

• Beğen
Tepkiler: semeket
Sizinle tanıştığıma çok memnun oldum. Tekrar pedallamak dileğiyle

ben de çok memnun oldum :) tekrar görüşmek ve patlak yamamak dileğiyle :)

evet aynen öyle. darılmayın sözüm meclisten dışarı ama bunlar tam bir inek ehli hayvanlar işte kusura bakmayın çok sinirlendim. aslında oraya bisiklet tabelası yerine inek tabelası asmak lazım ehli hayvan çıkabilir diye...:boese157:

Usta büyük geçmiş olsun. En kısa sürede tekrar yollara dönmen dileğiyle:)
patlak yamamak dileğiyle
Patlak yamamayacağız artık. Dün yedek lastiğime kavuştum:D

Akşam 19:00'da Alaaddin Tepesi'nin orda yarış varmış galiba. Mevlana Turu'nun bir etabı yapılacakmış. Olursa buluşalım beraber izleyelim:)

• Beğen
Tepkiler: semeket
valla ayağım iyi olursa bakamaya gelirim tam olarak nasıl olacakmış?

Geri