Scudo Sports

Ankara, kırıkkale

sonyaz

Daimi Üye
Tepki
398
Başlangıç
2015—16
Bisiklet
Peugeot
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Merhaba,

PAzartesi memlekete gitmeyi düşünüyorum, eşimi ikna edersem :) salı dinlenip çarşamba sabahtan geri döneceğim.

Bu rotada dikkat etmem gereken bir şeyler var mı ?

upload_2018-7-27_9-45-48.png

rota aşağıdaki gibi,

(link)

• Beğen
Tepkiler: Cocu
Scudo
Var. Trafik yoğunluğu ve magandalar. Kamyonlar, otobüsler yanı başından hızla geçerler. Aman diyeyim, dikkat et.

hocam ben 2 hafta önce elmadağa gidip geldim.Tehlikeli bir yolculuk olmadı çok şükür.Sadece bazı yerlerde emniyet şeridi yok denecek kadar azalıyor oralarda daha dikkatli olmalısınız.Ayna şart diyorum ben.Tabi yama seti yedek lastik ve pompa da olmalı mutlaka.

Elmadağ'dan sonrası için birşey diyemiycem mlsf. ama elmadağı hemen geçince başlayan virajlar tehlikeli olabilir.

• Beğen
Tepkiler: Cocu ve sonyaz
Hocam rahat bir yol... Araçlara dikkat! Şimdiden iyi yolculuklar...

• Beğen
Tepkiler: Cocu
2 günde toplamda 290 km yaptık, uygun olmayan eldiven, gidon bandı, tayt sonucunda ağrılarımız var :)
Dönüş yolu elmadağ çıkışı çok yordu, yokuşun orta kısmında yavaş giden kamyona tutundum biraz.
Yolda saygısızlık eden olmadı hiç, sitelerden çıkışta şahinden, ve kayaşa girişte kamyonetten bağıranlar oldu.

DSCN2359.JPG DSCN2360.JPG DSCN2361.JPG DSCN2368.JPG DSCN2377.JPG DSCN2380.JPG DSCN2381.JPG DSCN2386.JPG DSCN2388.JPG DSCN2393.JPG DSCN2399.JPG DSCN2402.JPG DSCN2403.JPG DSCN2408.JPG DSCN2411.JPG

Küçükken Ankara'ya gidip gelirken otobüslerle geçtiğimizde pürdikkat seyrettiğim yol... Kızılırmak'ın niye oralarda renginin yeşil de bizim ordan (Osmancık) geçerken kızıl renkli olduğunu merak edip dururdum :) Çok yoğun trafikli bir yoldu, Allah'tan kazasız belasız tamamlamışsınız :harika:

Geri