Scudo Sports

Ankara-Eskişehir Ballı Gözleme Buluşması (2 Eylül 2012)

Scudo
@Engin ATAL

Gelişme derken anlayamadım Engin.2 Eylülde planlandığı gibi turumuzu gerçekleştireceğiz.Sen ve Burak için haftasonu 100-150 km lik bir tur yapacağım (haftaya) o gün duruma göre bu tura katılıp katılmayacağınızı konuşuruz.faceden yazarım hafta içi etkinliği.

• Beğen
Tepkiler: Burak Açıl
100-150 km'lik tur için güncelleme var mı diye sormuştum ama gerekli cevabı aldım Ferhat abi :) merakla bekliyorum

Evet sevgili Ferhat;
Bugün tatil dönüşü,eşimle birlikte Muhteşem tesislerinde küçük bir mola verdik.Oturacak yer yoktu.Tek tek yiyecek fiyatları pahalı gözükse sunum başarılı.Fiyat performans ilişkisinden 5 üzerinden en az dört alır.Gelelim son duruma.Son durum şu:"Ya kırk katır,ya kırk satır.Buyrun:

http://img37.imageshack.us/img37/8642/001hvz.jpg

Geri sayım başladı,ilk antrenman yarın.Ankara Temelli ile açılışı yapıyorum.Haftasonu,muhtemelen pazar (Rüzgarın durumuna göre) Ankara-Polatlı,geriye de pek bir şey kalmıyor zaten.Şimdi Ankaralı bisikletçileri görmek istiyoruz.

Doğu batı yönünde o yolda rüzgar eksik olmaz.Ne kadar süre ile hangi hızda esecek,soru bu.

• Beğen
Tepkiler: ömer korkmaz
@Derya Keçeci

Hoş geldin Derya abi fiyat konusunu erken gidersek ben biraz aşağı çekerim :) pazarlığım kuvvetli öyle ortamlarda :) yol Eskişehir ekibi için biraz daha güzelleşmiş dönüş yoluna yeni 3 tane çeşme açmışlar artık Ankara-Eskişehir yolu gölgesiz çeşmesiz yol değil :) Güngörlere gidersen Buraklar gelebileceklerini söylemişlerdi bir konuş derim Derya abi.

• Beğen
Tepkiler: Derya Keçeci
Konuyu artık güncel tutmak lazım. Eskişehir ekibi Eser hariç ( mazereti sağlam o yüzden izinli :) ) tam tekmil yolda olacak gibi gözüküyor Ankarayı bekliyoruz yok mu Derya abiye ayak uydurabilecek bir Angara bebesi :) gönlüm elvermiyor olmadı ben o taraftan geleceğim buluşmaya :)

• Beğen
Ferhat,bugün Temelli yaptım;temelli bittim.100 km bitirdi beni.Uzun süre doğru dürüst binmeyince böyle oluyor tabi.Bizim çocuklarla konuştum bugün;tamam,olabilir, gibi baktılarsa da, bana garanti gibi gelmedi.Zaten onlar Pazar günü de açık oluyor genelde.Hem cem hem de burak zor,belki sadece biri.Burakta minibüs te var,bakacağız artık.

Yarın sabah bisikleti Kırşehir den Ankara ya ordan Eskişehire götürüyorum. Eğer Ankara ekibinden size katılacak birileri yoksa Bisikletimi Ankara da burakır 2 eylülde Ankaradan size eşlik ederim ordanda Bizim ekiple Eskişehire dönerim. Daha önce de belirtiğim gibi Bursa dan Eskişehire gelecektim ama Bursa Ankara da olabilir.

@ömer korkmaz

Ömer pazar gününe kadar Eskişehire geliyorsan pazar günü tur var haberin olsun ya Bilecik yapacağız yada Sivrihisar.

• Beğen
Tura ben de geliyorum Ferhat abi olmadı bozüyükde çay çorba yaparız.Zaten baksana grup dağıldı Eser abi performans yapmak istemiyorum artık diyor Onur desen gelmeyecek gene kaldık 2 kişi :)

Bugün Ballı Gözleme öncesi son uzun soluklu turu gerçekleştirdik.Burak kadro kulağının kırılması sonucu yarım bıraktı, Engin biraz daha çalışması gerektiğini anladı, Mehmet Gürsoylu ise yaklaşık 2 ay tatil yapıp havuz kenarında güneşlenmenin bisiklet sporuna olan etkisini öğrendi :) 35 derecede zorlu bir gündü tüm arkadaşlara teşekkürler.

Biz hazırız Derya abi 3 yada 4 kişi geliyoruz Ballı gözlemeye.

Çok iyi.Ben de planladığım gibi sabah yola çıktım.Hedef 160 km idi ancak Temelli'yi geçtiğimde saat 14.00 a gelmiş ve güneş beni çoktan perişan etmişti.Bir 5 km daha gidip döndüm.Pazar gününün bana maliyeti,tekrardan yanan ayak ve kollarla birlikte 110 km oldu.Haftaya Pazara kadar bu çspta bir antrenman yapar mıyım,yapmam.O listede ben de olsaydım,karşımda şu açıklama olurdu.

"Derya abi de öğlen vakti antrenmana çıkmanın bedelini ödedi:)

• Beğen
Tepkiler: Ferhat Köse
@Mehmet_Gürsoylu
bu tura ben de gelecektim ama ayın 1 inde çocukluk arkadaşımın düğünü var izmitte oraya gidicem.
PErformansa gelince tur bisikletiyle 30 üzeri ortalamalar yapmk çok zor performanslara katılmama kararı almamda bundan mütevellit ;)

@Derya Keçeci

Bizde bugün 110 km yaptık abi. ilk 50-60 km si olması gerektiği gibiydi ama geriye dönüş kardeşlerin performans azlığından :) beslenme ve gölgelik mollalarıyla geçti.Şimdi buraya 110 km için yenen içilen şeyleri yazmaya başlasam foruma madara oluruz :) onlar kendini biliyor :) yanık için tek tavsiye nivea 50 faktör güneş kremi abi.Sıfır yanık suya dayanıklı kesinlikle öneririm.Ben bugün uzun kollu içlik kullandım.Amale yanıkları yine görünmeye başladı korunabildiğim kadar niveasız korunacağım ( masraf yapmamak adına pahalı meret :) )

@Eser Sevinç

Eser Mehmet'in mesajını bugün Onurda yanlış anlamış.O mesajı Ballı Gözleme turu için değil bugün yaptığımız tur için yazdı sanırım yoksa senin arkadaşının düğününden filan haberim var konuştuk telefonda biliyorsun.Performans turları konusunda da kararına saygım var karar senindir bir şey diyemem.Bende bazı kararlar aldım, bir süre gurup işlerini bırakıyorum özgür takılacağım kafa nereye ben oraya :) biraz da sadece kendi lastik patlağımı,kendi vites ayarımı, kendi performansımı, kendi tur başlangıç saatimi, tarihimi düşüneyim. buluşma noktası olmasın evden direk çıkıp yollara düşeyim. Her tur 3-5 kişilik düşünmekten çok yoruldum.

@ferhat köse
Seni çok iyi anlıyorum, bir ara senin ailevi nedenlerden dolayı ilgilenemediğin zamanlarda arkadaşlar boş kalmasın diye tur düzenlemeye çalıştım 1 ayda pes ettirdiler beni.
Performans konusunda eskisi kadar binemiyorum zaten bisiklete, şehir dışına çıkıyorum devamlı, iş yerinde işlerim çok yoğunlaştı, mesailer bile uzadı, grup komple yol bisikleti oldu.
Hem antrenmansızlık hem de bisikletten dolayı performans turları benim için fazla yorucu ve zorlama oluyor.

• Beğen
Tepkiler: Ferhat Köse
merabalar.ben inegölden eskişehire gelip tura katılmayı düşünüyorum.eylülün 1 veya 2 si farketmez.siz eskişehirden saat 12 gibimi hareket ediyosunuz?

@umutkahraman

Umut merhaba.Biz sabah 8 gibi çıkacağız Ankaraya doğru .12 de Sivrihisarda buluşulacak.

Geri