Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

Scudo
bisikletimi geri alıyorum arkadaşlar,bayramdan sonra ki organizasyonlarda buluşmak üzere.görkem bu arada formalardan ben de alabilirim umarım

@sottozero

Satılırsa evet ;)

selam arkadaşlar ben de bi süre ankarada deildim...hoş olsam da farketmezmiş...bişey kaçırmamışım...

bu arada formalar konusunda;malum önümüz kış,bi de kışlık forma mı yaptırsak (en azından uzun kollu)???

• Beğen
Tepkiler: fecredall
@tobleron

Abi hoşgeldin. 2 çeşit forma siparişi verdik. Uzun ve kısa kollu. Uzun kollunun içine kalın giyersek süper olur ve çok da rahat ederiz. Soğukdan donmayız. :)

@doktorbean

Abi tekrar bir bisiklet almana sevindim. Formalardan herkeze yeterince verilecek merak etme :)

Saygılarımla...

@tobleron

abi naber?nasılsın?ankaradasın demek artık eğer bisiklet işini halledersem beraber gezelim yine grupla,kendine iyi bak

• Beğen
Tepkiler: Orkun ÖZDEN
@doktorbean

tabi deniz gezelim...bak daha gitmedim odtüye seni bekledim...:) ramazan bitsin tekrar bi uğrayalım...;)

• Beğen
Tepkiler: doktorbean
Dün bir arkadasim evinde duran ve kullanilmayan kondüsyon bisikletini bana verdi (hediye) :D Artik evde de MTV izleyerek calisip kis boyunca kondüsyonumu üst seviyede tutabilecegim ;)

@Ahmet Dalgıçoğlu

Abi sen sanırım kışın evde oturacaksın. Biz ara vermeden sürmeye devam edeceğiz MTV siz... :D

Geri