Scudo Sports

Android telefonuzda hangi bisiklet gps programini kullaniyorsunuz?

Arif Sami

Üye
Tepki
2
Bisiklet
Sedona
Merhaba arkadaslar,

Benim aklima da gelmisti fakat bir kac program indirdim, denedim. Strava diye programda internet olmadan gps ile calisior ama anlik hizi gostermior. Diger program ise CycleDroid, bunu daha bisiklette denemedim ama elimde denedim, simdilik calisior gibi...

Peki aranizda boyle program kullananlar hangisini programi tavsiye edersiniz???

• Beğen
Tepkiler: Korhan Dinç
Scudo
Ben Endomondo'nun Pro versiyonunu kullanıyorum kardeşim, gayet güzel bir program memnunum. Ücretsiz versiyonu da tatmin edici.

• Beğen
Tepkiler: Arif Sami
bugün yaklaşık olarak 2 saat boyunca 3 program test ettim,

ilk olan :Runtastic Mountain Bike(free)
ikincisi :CycleDroid(free)
üçüncüsü :Endomondo(free)

bence ilk olan daha iyi ve daha iyisini bulana kadar onunla beraberim:)

strava. pro'ların profilleride var programda.

mesela; (link)

• Beğen
@Arif Sami

Runtastic'in bir de Road Bike adlı uygulaması var ama Mountain Bike ile aralarındaki farkı çözememiştim. Sadece uygulamadaki tema renkleri farklı o kadar, menüler ıvır zıvır vs her şey aynı ikisinde de. Gerekirse aklında bulunsun. Ayrıca Runtastic uygulamalarında, ana ekranda gözüken sayaçların ortasındaki ayar simgesine bastığında, istediğin sayaçlara göre kişiselleştirebilme imkanı söz konusu, kullanmadığın sayaçları ve yerlerini sana lazım olanlarla değiştirebiliyorsun

• Beğen
Bence sports tracker ben android'de ve nokia 'dada kullandım çok memnumum

• Beğen
Stravayı yükledim de internet pakedim yok internet pakedi yaparsam (turkcell'in pahalı fiyatları sağolsun yapamıyorum) kullanmaya başlarım.

• Beğen
@Arif Sami

Ben Runtastic Road Bike Pro kullanıyorum. Toplam 5-6 kez kullandım, bir defa kitlendi (no response), öldürüp yeniden başlattım, kaldığı yerden devam etti, bir kez de telefonu resetlemiş, açtığımda pin soruyordu telefon, son 3-4 km'de olmuş, burdaki veriyi kaybettim. Yalnız benim Android 2.3.4 sürümü, eski biraz, ondan mı kaynaklandı bilemiyorum.

• Beğen
@Selcuk Demiray
Hem koşu yaparken hem bisiklette runtastic kullanıyorum telefonum android 2.3.5 herhangi bir sorun olmadı bir kere şarjım bitti açınca kaldığı yerden devam etsin mi diye soruyor uygulama bence güzel bir program

• Beğen
runtastic'i denedim fakat başarılı bulamamıştım,endomondo gayet stabil hoş,fakat galaxy s 'lerde genel olarak bir gps sorunu olduğu için konum tespitlerinde çok zorlanıyor

• Beğen
@toprakakalin1

ben şimdiye kada 5-6 program denedim, hepsinde de gps ile ücretsiz olarak kullanabiliyorsunuz(strava dahil), zaten bende de internet paketi yok, bilgilerinize..

Geri