Scudo Sports

Anadolu performans hazırlık antrenman

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
herkese selam
sabah 6.30 daki antremana gelemedim 5 de kalkıp kendimi tarttım olmadı. ama 2veya 3 saat sonra daha iyi hissettim kendimi kalkıp ferdi çalışma yaptım.
9.15 de bostancı sahilden sabiha gökcene gidip geldim. bostancıya dönüşüm 11.45 i buldu
1 mola verdim oda sabiha gökçenin kapısındaki otobüs durağında 5 dakika .
İlk kez bu kadar uzun etap yaptım (60 km den az fazla) çok hızlı gidemedim. ama tempom 20 nin altına düşmedi.

Barış mesajımı görmene sevindim mesaj atarken akıl edemedim ama sonra acaba tura çıkarken teli almıyo olabilir mi diye düşünüp beni beklemenizden korktum.
sizin nasıl gecti ilk konuştuğumuzda bu gün için aydosta sabihaya devam edip etmeyeceğimize karar veririz demiştik bu gün ne oldu vaz mı geçildi .

Scudo
Havada güneş yok, akşama kadar da bekleyemeyeceğim kendimi sabah ki tura gelemediğimden dolayı suçlu hissediyorum :) Çıkıyorum şimdi bostancıda tekere hava bastıktan sonra başlayacağım aynı istikamete kriterleri bitince yazacağım

@yılgör

yılgör ...2 saat 30 dakika toplam mola 5 dakika onu hesaba katmıyoruz.........bostancı-sabiha -bostancı 64 km toplam tempo 27 dir düz yol tabi dahada yükseğe çekilebilinir.............35 gibi............

yılgör bi hatırtlatma tekerin 1.32 olması lazım ya da 1.35 ve üzeri silik değildi hatırladığım kadarıyle, bu teker ile düz asfaltta hız sınırlı olabilir 200 hava basılan teker var elimi tuttuğum vakit bi mermer kadar sert idi bu teker düz asfaltta dehşet gider tabi 1.25 inde altında incecik idi....evet tekere basılan hava ne kadar çok ise o teker düz asfaltta dehşet gider............yalnız tabi silik tekerlerin dez avantajı ve 1.25 lerin altı olan tekerler stabilizede tehlikedir kontrolü çok zordur ..

@Kudret Kurtcebe

(link)
benim teker bu 700x32c üzeri silik asfaaltlık bir teker. 100 psi hava basılı mermer gibi . şu an bu şekilde kullanıyorum.

fakat haliyle rampa çalışmasında bazı yokuş çıkışlarında arka teker patinaj yapıyor. bizim parkurun Üzeri ince toprak kaplamış bölümleri. tehlikeli yere kapaklana bilirim.

• Beğen
Tepkiler: Barış Güney
Abi yanlış yola saptım galiba, o duvar gibi yokuşu çıktıktan sonra askeriyenin sağından aşşağı indim kendimi dragos nur city nin orda buldum, dedim geri dönmektense dragostaki rampaları bulayım orada çalışayım bi kaç güzel rampa keşfettim oralarda çalıştım acayip yoruldum kendimi baya bi zorladım, bide karşıdan çok şiddetli rüzgar esiyodu yokuş aşşağı inerken bile 35 in üstüne çıkamadım çünkü savurcak gibi oluyodu bisikletin kontrolü zorlaşıyordu öyle bir rüzgar vardı ,çıkarkende güneş yoktu ama ben rampaya varana kadar tepedeydi güneş o yüzden baya bi terledim,en uygun saat sabah saati rüzgar yok bişey yok ama bu seferlik böyle oldu işte,genel olarak zorlayıcı bi antrenman oldu ama ben zorlanınca iyi diyorum kendi kendime demekki boşa çalışmıyorum.Zaten o büyük yokuştan sonrası hikayeydi bir nevi iyi oldu dragosa yanlışlıkla gitmem yokuş ağırlıklı çalıştım.Toplamda 35km yazdı.Bu arada tekerlere de 62 psi bastım çok güzel oldu akıyor asfaltta resmen cumartesi günü ben o havayla kendime eziyet etmişim.

bu sene kış bastırana kadar çalışmadığım tarihlerde haftada 2 veya 3 gün bostancı- çekmeköy yapabilirim.
oğlum özyeğin üniversitesinde başlıyor. kampus ziyareti iyi bir antrenman bahanesi de olabilir.
alternatif yol çok sayıda var görünüyor.

bıçkıdere dışında o taraflara pek uğramışlığım yok.trafik açısından en sakin güzergahtan gitmeyi tercih ederim.

http://img401.imageshack.us/img401/9782/imag0123j.jpg

ekipten genç dostumuz kartepeyi bu gün aldı özelden mesaj geldi teşekkürler kubilay ...

18.59 Km 1: 25:54 sürede hiç mola vermeden ...........28 tekerin zaferi.........
18 .59 km rampa dile kolay eğim 9 dur..........tempo 17 dehşet..

Abi yarın yatarım yada sahilde sürüş yaparım, ertesi gün bu sefer doğru yoldan aynı yolu bi daha alıcam, ondan sonrada biraz uzak mesafe çalışıcam 60km civarı sabiha iyi bi seçenek olabilir bakalım

http://img401.imageshack.us/img401/9782/imag0123j.jpg

1 saat 25 dakika 18 km rampa tempo 17 durmadan bu gerçekten dehşet bi başarıdır araba ile kubilay kartepeye gideceğini söylemişti babası ile bu başarı karşısında gerçekten saygı duyarım bu şu demek ben yenildim artık ..kartepe efsanesini kubilay yıktı çünki en zorunu yaptı durmadan 18 km rampayı aldı evet bizim ekip 14 km lik kuzu yaylasına tırmanışta ben sekizinci olmuştum 13 kişi içinde ama tırmanış 18 değil idi geçen sene haziran ayı...bir saat 58 dakika ile durmadan çıktım ama 26 jant var idi kubilay gerçekten 28 in ne kadar avantaj olduğunu ispatlamıştır özellikle kartepe rampalarında evet tekrar tebrikler artık 2 eylülde ben senin tozunu yiyeceğim bu gerçek ,helal olsun senin tozun...zati anlamıştım onun başaracağını başıbüyükte ayakta çıkış tekniğinden...

@Ozan Güner

çalışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

@yılgör

yılgör zaten sadece ikimiz devam edecektik aydostan..sende olmayınca esprisi kalmadı..bir dahaki sefere diyelim.. unutma her daim arayabilirsin yada buraya yazabilirsin antreman için.. ben her tura varım gücüm yettiğince..

• Beğen
Tepkiler: yılgör
şile topiğene rağbet var ama rağbet edenlere buranın adresini veriyorum ayrıca 13 gün boyunca 100 km artı yapmalarını istiyorum tempolu ve az mola iş zor tabi. avrupa yakadan katılacak olanlar 05.30 vapuruna yetişecek tabi 04.00 lerde kalkmaları lazım zor tabi yapacakları tek iş avrupa yakada 100 artı yapmak ondan sonra şile topiği içinde organize edilecek olan iki adet polinez ve bi adet bıçkıdereye gelebilirler aksi takdirde yıkılırlar..............durmadan gitmek 32 km boyunca çetindir ayrıca 60 km daha çetin olacaktır bıçkıderede, polinez uzundada dudulludan ta cumhuriyet kavşağına kadar basacağız 20 km......

yarın sele üstünde olacağım, güzergah belirlemedim henüz..

@Barış Güney

barış...yarın keşif amaçlı polinez kısa olabilir bir kişi daha gelirse iyi olur yolun tamamı değil hekimbaşı rampasını alarak çavuşbaşı tabelasının olduğu yere kadar giderek ordan dönülür orada köprü var..........üsküdardan kuzguncuk ve hekim başı girişi................ve akabinde gelen uzun rampa..........

Bu konuyu okuyan ve takip eden üyeler: 366

aşağıda sizdede gözüküyormu tam 366 kişinin ismi var aşağısı sonunda şişecek balon gibi patlayacak topiğe giremiyeceğiz yahu....;)

olur abi ama erken yola çıkmak istiyorum.. çünkü dünden uykusuzluk var bugün sağlam uyumak istiyorum.. :)

@Kudret Kurtcebe

Abi 5:30 da olan vapur hangi hat?

Gerci suan katilamayacagim size. Kismetse bisikleti alicam 10 gun sonra. Fahri calismam gerekecek uzun bir sure. Ama basaracagim.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri